raskrinkana?

Otkrivena ISTINA o devojci Džuda Belingema! Na meču protiv Srbije je nismo videli iz razloga koji vam ne bi pao na pamet

Dok je Britanija željno čekala da vidi prelepu manekenku kako navija za najboljeg engleskog fudbalera i njihovu reprezentaciju na utakmici protiv Srbije, ona se nije pojavila, a Daily Mail sada kaže da ovo razlog. I, bez sumnje, iznenađujući je!

Džud Belingem na meču protiv Srbijefoto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Evropsko prvenstvo u fudbalu vratilo je privatni život najuspešnijih fudbalera Starog kontinenta u žižu, a uglavnom se svi najviše interesuju za ljubavni aspekt.


Izuzetak nije ni Džud Belingem, igrač Real Madrida i reprezentacije Engleske koji je postigao gol na meču protiv naše reprezentacije i bio proglašen igračem utakmice, a nedavno smo pisali o njegovoj devojci Lauri Seliji Valk.


Ili, kako sada mediji tvrde, navodnoj devojci!

Budući da par još uvek nije viđen zajedno u javnosti, britanski mediji, u kojima su tzv. WAGS – wives and girlfriends (žene i devojke) uvek zastupljena tema, željno su čekali da vide holandsku manekenku na tribinama tokom meča Srbije i Engleske.

 


Međutim, Laura se nije pojavila, a Daily Mail sada tvrdi da je razlog to što Belingem i ona, zapravo, uopšte nisu u vezi!


Zapravo su višenedeljne glasine bile podstaknute marketinškim potezom koji je organizovao direktor oportunista u kompaniji Pretty Little Thing, čiji ije gospođica Valk model – piše Daily Mail.


Ovaj portal dalje tvrdi da se Holanđanka na glamuroznom snimanju za ovaj brend šminkerima i frizerima poverila da su se nekoliko godina mlađi Džud Belingem i ona zbližili.

 

Džud Belingem navodno ipak nije u vezi s holandskom manekenkom Laurom Selijom Valkfoto: Powerpics / Alamy / Alamy / Profimedia

Mediji su potom preneli detalje za koje Mail piše da se "veruje da su iscureli iz firme", o tome kako je Laura zaljubljena, da je provela neko vreme u Belingemovom domu u Madridu i da je tada gledala mečReal Madrida uživo.


Nijedno od njih dvoje nije komentarisalo trač da su u vezi, a izvor blizak brendu Pretty Little Thing kaže da su šefovi čuli da Laura Selija Valk poznaje Džuda Belingema, pa je jedan od zaposlenih kontaktirao s novinarima.

 


Priča da se Laura i Džud viđaju je otišla na sve strane, a svaki put kad bi se ponovila, PLT je pomenut. To je stvarno pametno, zaista – kaže anonimni izvor.


Svet je čekao da vidi Lauru, ali izgleda da se to neće desiti jer se ona bavi svojim poslom u Parizu i izgleda kao da se odlično provodi – zaključio je.

 

BONUS VIDEO

Novi skandal na EURO 2024.