(video)

Cepanje majice u štabu reprezentacije Srbije: Naš fudbaler postao tata tokom Evropskog prvenstva!

0

Stigle lepe vesti za srpsku reprezentaciju!

Srpski reprezentativac i bivša misica postali su roditelji
Srpski reprezentativac i bivša misica postali su roditeljifoto: Printscreen/Instagram/_djinapetrovic_

Fudbalska reprezentacija Srbije prvi meč ovogodišnjeg Evropskog prvenstva napustila je poražena od strane engleske reprezentacije, rezultatom 0:1.

 

Lošim vestima kao da nije bilo kraja, te je nedugo posle poraza javnosti saopšteno da je za našeg krilnog fudbalera Filipa Kostića prvenstvo nakon ove utakmice završeno.

 

Ipak, vedre vesti su rasterale tmurne oblake koji su se nakratko nadvili nad srpskom reprezentacijom u Nemačkoj i našim fudbalerima donele povod za veliko slavlje.

 

Naime, rezervni golman ekipe koja nas predstavlja na prvenstvu – Đorđe Petrović – između dve važne utakmice saznao je radosne vesti – postao je tata!

 

Njegova lepša polovina, bivša misica Đina, na svet je donela ćerkicu Doroteu, koja je kruna njihove dugogodišnje ljubavi.

 

Golmanovi saigrači nisu krili oduševljenje, te su odučili da novopečenom tati upriliče nezaboravno iznenađenje i na taj način sa njim podele radost.

 

 

Slavlje reprezentacije zabeleženo je videom koji je objavljen na zvaničnom Twitter (X) nalogu Fudbalskog saveza Srbije, uz poruku:

 

– Sjajna atmosfera na treningu reprezentacije Srbije uoči odlaska u Minhen i poseban dan za Đorđa Petrovića. Selektor Dragan Stojković u dogovoru sa dvojicom najiskusnijih igrača, Dušanom Tadićem i Aleksandrom Mitrovićem, uz oduševljenje svih ostalih reprezentativaca, priredio je divno iznenađenje novopečenom tati.

 

 

– Na svet je došla Dorotea Petrović, a tim povodom Orlovi su napravili špalir za tatu Đorđa, a potom, kao što običaji nalažu, iscepali mu majicu – piše u nastavku čestitke Fudbalskog saveza.

 

Srećno, Petrovići! Neka je živa i zdrava!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler jednom kafom sve promenio

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker