srpska barbika

Gde god da se pojavi, lepa ŽENA FUDBALERA PLENI izgledom: 3 modna trika Sofije Milošević za moderan i ženstven izgled

0

Izabranica fudbalera Luke Jovića ne prestaje da oduševljava svojim besprekornim izdanjima.

Sofija Milošević
Sofija Miloševićfoto: sofijamilo, Instagram

Lepša polovina srpskog reprezentativca Luke Jovića, manekenka i preduzetnica Sofija Milošević, već dugo važi za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni.

 

Osim što izgleda kao prava Barbika, ova dugonoga lepotica svakodnevno oduševljava javnost svojim nepogrešivim smislom za modu.

 

Bilo da hoda crvenim tepihom ili sa tribina pruža podršku svom partneru, Sofija u svakoj prilici svojim stajlinzima ostavlja bez daha, a u nastavku izdavajamo njena 3 najlepša modna izdanja.

 

1.  Letnji look za svaki dan

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Sofija važi za ženu istančanog ukusa koja prati trendove, što je i ovoga puta demonstrirala stajlingom koji se može nositi i na posao i na večernje koktele u gradu sa prijateljicama. Haljina ženstvenog kroja koja prati liniju tela i sada već čuveni oversize sako, savršen su spoj sofisticiranog i modernog.

 

Mala torbica poput ove Luj Viton za koju se manekenka odlučila i kul naočare za sunce bez ivica magični su začin koji ovaj minimalistički look čine tako posebnim. 

 

 

2. Sportska elegancija

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Miloševićeva nereko demonstrira savršeni spoj sportskog i elegantnog stila, a ovoga puta odlučila se za polo majicu koja je pravi hit sezone i odgovarajući mini šorts, koji se takiođe na velika vrata vratio na modnu scenu.

 

Crnilo ovog seta lepa žena fudbalera razbila je bordocrvenom Birkin torbom i ravnim papučama u nijansi maslinastozelene koja graniči sa smaragdnom, kao i odgovarajućim nakitom i naočarima za sunce.

 

 

3. "Animal print"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Još jedan apsolutni modni hit koji je srpska "Barbie" ponela jeste "co-ord" set sačinjen od košulje i pantalona ležernog kroja sa zebra dezenom

 

Smeli dodatak ovom modnom istupu Miloševićeve bile su jarkocrvene papučice luksuznog brenda Hermès, a velika crna Bottega Veneta torba i naočare za sunce u istoj boji, doprinele su glamuroznom utisku koji ova kombinacija ostavlja. 

 

U galeriji ispod možete pogledati zajedničke slike Sofije Milošević i Luke Jovića:

 

1 / 8 Foto: Sofija Milošević Instagram

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević napravila gala žurku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker