posle 2 godine

Džej Lo se pomirila s glumicom koju je odbacila zbog Afleka! Bile najbolje drugarice godinama, pa prestale da pričaju

Dok se priča da se Dženifer Lopez razvodi od Bena Afleka, ona je obnovila kontakt s prijateljicom s kojom nije komunicirala dve godine – otkad se udala za njega

Lea Rimini i Dženifer Lopez na žurki 2018. godinefoto: Daniel Zuchnik / Getty images / Profimedia

Dženifer Lopez, popularna pevačica i glumica, u jeku glasina o razvodu otkazala je svoju koncertnu turneju kako bi se posvetila porodici i prijateljima.


Mnogi komentarišu da iza njene odluke da ipak ne održi planirane koncerte zapravo stoji činjenica da je prodaja karata tekla veoma loše, ali njen tim i ona ističu da je latino divi u ovom trenutku najvažnije da se okruži svojim najmilijima.


Ona nije komentarisala glasine da je njen brak s holivudskim superstarom Benom Aflekom u krizi, a par se (iako povremeno bez burmi) pojavio zajedno u važnim porodičnim prilikama. Ipak, da se Džej Lo očito zaista bavi svojim priatnim životom i odnosima u njemu pokazuje to što se navodno pomirila sa svojom najboljom drugaricom!

Lea Rimini, poznata glumica, i Dženifer Lopez bile su godinama nerazdvojne, a posvađale su se zbog udaje Džej Lo za Afleka 2022. godine.

 


Kako su izvori bliski slavnim drugaricama tada pričali, Riminijeva je bila zabrinuta zbog povratka glumca u život Dženifer Lopez i podsetila ju je na to zbog čega je ona uopšte raskinula s Benom Aflekom.


Zato što je on sebičan i nije potpuno posvećen kao partner – kaže za Page Six izvor blizak ovim poznatim prijateljicama. – Džej Lo je bila tako besna, prekinula je sve veze s njom.


Tako Lea Rimini nije prisustvovala venčanju ovog para u Džordžiji, na kom su, iako je veremonija bila intimna, bili Benovi prijatelji Met Dejmon, Kevin Smit i Džejson Mjuz, mesec dana nakon iznenadnog i tajnog venčanja u Las Vegasu.

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek najpre su se tajno venčali u Las Vegasu, a potom organizovali romantičnu ceremoniju u Džordžiji, kojoj Lea Rimini nije prisustvovalafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok se spekuliše da se Dženifer Lopez i Ben Aflek rastaju, izvori tvrde za pomenuti portal da je Lea Rimini poželela da ponovo stupi u kontakt s drugaricom.


One su godinama bile prijateljice – istakao je neimenovani izvor pre nekoliko dana. – Želi da joj se obrati, ali ne može samo da je pozove i kaže: "Rekla sam ti".

 


Međutim, već u narednim danima otkriveno je da su one obnovile kontakt i da je Riminijeva pružila podršku Dženifer u teškom trenutku krize.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo