šuška se

Novinarka koja je u januaru tvrdila da je KEJT MIDLTON U KOMI podelila šta je novo čula o princezi

Kensingtonska palata dugo nije podelila nijedan novi detalj o stanju i lečenju princeze od Velsa, ali navodno dobro upućeni izvori nisu toliko ćutljivi

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Zdravstveno stanje Kejt Midlton, princeze od Velsa, jedna je od glavnih tema od početka 2024. godine, a spekulacije su tiše, ali nisu prestale ni nakon što je supruga princa Vilijama u martu saopštila da joj je otkriven rak.


Ona je u januaru operisana u predelu abdomena, nakon čega se povukla iz javnosti, a nakon dva meseca je podelila video-saopštenje u kom je istakla da joj je dijagnostikovan karcinom i da joj je medicinski tim predložio "preventivnu hemioterapiju".


Magazin Vanity Fair preneo je juče da se Kejt Midlton oseća bolje, ali Kensingtonska palata dugo nije podelila nikakve vesti o stanju princeze, pa zabrinutost javnosti za nju i dalje traje.

Nove tvrdnje španske novinarke o Kejt Midlton


Španska novinarka Konča Kaljeha privukla je pažnju još u januaru, čim je supruga princa Vilijama operisana, kada je izjavila da njeni izvori bliski princezi tvrde da je ona u komi. Palata je to odmah demantovala, a Kaljeha se sada ponovo oglasila i za "Fijestu" podelila nove detalje koje je čula.

 

Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/POOL/TIM ROOKE

Koliko su oni pouzdani – teško je reći, jer novinarka nema nijedan dokaz za ove tvrdnje.


Kaljeha je sada izjavila da je pred Kejt Midlton dug oporavak i još nekoliko meseci terapija.


Konkretno, u vezi s Kejt Midlton, rečeno mi je: "Želeo bih da vam kažem da je najgore prošlo, ali to nije istina". Najgore nije prošlo – tvrdi ona.


Lečenje se završava tek u avgustu i ona će morati da se podvregne još jednoj hirurškoj intervenciji pre kraja godine – ističe Konča Kaljeha i dodaje da nova operacija nije potrebna zbog nekog novog problema, već je deo istog procesa lečenja.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembrafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nadajmo se da će se sa završetkom lečenja i još jednom intervencijom znati nešto više. Nadam se da će pre toga nešto reći – kaže Kaljeha i izražava sumnju da se princeza od Velsa uskoro vraća u javnost. – Mislim da je, za sada, nećemo videti, makar dok se ne oporavi dovoljno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu