astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 15. do 21. aprila: Bikovi, nikako ne uzimajte PARE NA ZAJAM, samo za jedan znak može da se OPUSTI

Astrolozi su dešifrovali tajne tragove zvezda i planeta, pripremajući finansijski horoskop za ovu nedelju.

foto: Shutterstock / Drazen Zigic

Nedelja koja je pred nama će biti teška za mnoge znakove Zodijaka kada su finansije i posao u pitanju.

 

U principu, ovo je teško vreme za poslovni sektor. To je zbog Merkura, koji je još uvek retrogradan. Razlog za to je Venera, koja je i dalje destruktivna, što takođe ne donosi sreću u poslu .

 

Ako za ovih sedam dana ne planirate važne stvari i velike kupovine, već napravite pauzu ili odmor, rezultat će vam prijati. Još uvek postoji opšti pad aktivnosti, tako da je malo verovatno da ćete nešto izgubiti ako se fokusirate na mirne rutinske aktivnosti ili opuštanje.

Ovan


Ove nedelje Ovan može osetiti pritisak spolja. Od njega sada skoro ništa ne zavisi. Prava strategija je posvetiti nedelju dana profesionalnom samousavršavanju i usavršavanju, jer će vam to kasnije možda dobro doći. Takođe se preporučuje da obratite pažnju na detalje. U okolnim događajima možete primetiti nešto vredno i važno što će pomoći u finansijskom i karijernom rastu u budućnosti.

 

Bik


Nedelja je finansijski nepovoljna, posebno za novčane zajmove. Bik rizikuje da ugrozi svoju poziciju na poslu ako preuzmu nepotrebne rizike. Agresivni uticaj planeta nagoveštava da je sada vreme za konsolidaciju uspeha, a ne da se juri nešto nedostižno. Da ne bi doveli sebe u stres, Bik bi svakom problemu trebalo da pristupi filozofski.

Blizanci


Blizanci će moći da promene uslove rada ili poslove nešto kasnije, ali sada je bolje da budu oprezni. Mogući su neočekivani obrti u finansijskim stvarima: treba da budete na oprezu. Blizancima se savetuje da se otarase misli poput "siromašan sam", "ne mogu ništa" "novac prolazi pored mene". Samopouzdanje i smirenost su najbolji protivotrov za retrogradni Merkur.

 

Rak


Rakovi treba da se plaše čak i najopravdanijeg finansijskog rizika i smelih radnih inicijativa: još će biti vremena da se izjasne. Moguće su neočekivane prepreke, čak iu svakodnevnim poslovima. Ne očekujte spontano povećanje prihoda, unapređenje ili nove ponude za posao. Moraćete sami da donosite odluke, tako da treba da ostanete razboriti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

NOVČANI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA foto: fizkes/Shutterstock

Lav

 

Ako Lavove poseti i najmanja euforija zbog finansijskog uspeha, rizici od poraza i bankrota će odmah porasti. Da ne biste pravili sebi probleme, važno je da budete jednostavniji i ne jurite preteranu zaradu. Lavovi možda sada ne računaju na rast prihoda, ali ako svemu priđu hladne glave, rast prihoda će biti moguć u dogledno vreme. Ono što je sada potrebno je inicijativa, samopouzdanje i diplomatija u komunikaciji.

 

Devica


Device mogu biti svesne svojih slabosti i grešaka iz prošlosti. Da ne bi ostali među zaostalima, važno je da predstavnici ovog znaka obuzdaju negativnost i stres u kritičnim situacijama. Pravovremene mere za borbu protiv anksioznosti su Devičin najbolji finansijski pomoćnik. Ove nedelje vredi odložiti velike troškove i kupovine na kredit. Monotoni i odgovoran rad će spasiti situaciju.

Vage


Vagama je sada važno da ne preteruju sa poslom, jer je njihova glavna zaštitnica, Venera, oslabljena u Ovnu, što znači da se povećava rizik od sagorevanja. Možda postoje isplative ponude koje će doneti profit, ali će zahtevati posvećenost. Najbolji dan za kupovinu je nedelja. Ako želite da dobijete povećanje plate, bolje je da još ne pregovarate sa mušterijama ili šefovima, već se jednostavno pokažite kao dobar radnik.

 

Škorpija 


Kretanje Merkura u suprotnom smeru nagoveštava pad poslovne aktivnosti za Škorpije. Astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru savetuju ljude ovog znaka da ove nedelje rade rutinske stvari. Možete ulagati u obrazovanje ili usavršavanje - to će vam pomoći da napredujete u karijeri u budućnosti. Škorpije koje rade za sebe biće uspešne, ali samo ako ne donose emotivne odluke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

NOVČANI HOROSKOP OD 14. DO 21. APRILA foto: Shutterstock / Ground Picture

Strelac


Nedelja će biti bogata dešavanjima u profesionalnoj sferi, ali astrolozi savetuju Strelcima da budu strpljivi, jer neće svi ovi događaji biti prijatni. Međutim, rast prihoda i uspeh u karijeri su mogući. Ako postoji želja, moguće je i unapređenje i povećanje plate. Projekte koji zahtevaju velika ulaganja najbolje je odložiti do boljih vremena.

 

Jarac

 

Jarčevi će verovatno doživeti neke važne događaje u oblasti karijere i novca. Zdrav optimizam će ove ljude spasiti od fijaska, ali će anksioznost, strah ili neizvesnost direktno, a ne na najpozitivniji način uticati na njihovu zaradu. Sada je strogo zabranjeno pozajmljivati novac i uzimati kredite – kako od banke, tako i od najmilijih.

Vodolija


Za Vodoliju će sve najbolje početi tokom vikenda – pre toga će biti dani nagomilavanja, koji se mogu potrošiti na prikupljanje informacija, praćenje i analizu. Vodolije će imati priliku da dobro razmisle o svojim narednim koracima kako ne bi propustile šansu da se obogate ili profitabilno ulože novac koji će se pojaviti u budućnosti. Ovo je dobro vreme za planiranje. Moguće je da će nedelja biti tiha i mirna, ali tome se ne treba nadati.

 

Riba


Od 15. do 21. aprila mogu se desiti događaji koji će onemogućiti sagledavanje konačnog cilja ili isplativih izgleda, ali će se nakon toga magla razvejati. Ribama će biti potrebno strpljenje i sposobnost čekanja. Vredi pripremiti i dovesti u red svoje finansijske papire, poslove i dokumente. Ovo je najgore vreme za putovanje i pokušaj pronalaženja novog posla. U složenim pitanjima vezanim za novac i posao treba biti izuzetno oprezan i objektivan.

 

Bonus video:

4 znaka mogu da odahnu nakon stresnog perioda