astro prognoze

Venera je u Ovnu do 29. aprila: 4 horoskopska znaka koji će doživeti velike promene u ljubavi

1

Onim znacima kojima je Venera zaslužna za ljubav slede velike promene ovog meseca.

Venera u Ovnu donosi drastične ljubavne promene
Venera u Ovnu donosi drastične ljubavne promenefoto: Goinyk Production/Shutterstock

"Mesec karme" se nastavlja, što ne može da ne utiče na ljubavne zajednice. Astrološkinja Julija Lifanova dala je prognozu šta će biti sa onim znacima kojima je Venera zaslužna za ljubav i horoskop.

 

Ovan

 

Venera, vladar vašeg partnerskog sektora, povezuje se sa Čvorom budućnosti u vašem znaku 18. i 19. aprila!

 

Ovo definitivno može dovesti do susreta sa osobom koju vam donosi sama sudbina, ili do izlaska sa bivšim partnerom. Stvar je u tome što će upravo ovih datuma retrogradni Merkur biti u konjunkciji sa Venerom, što može doneti poziv bivšeg, vesti ili slučajan susret.

 

Ali, budite uvereni: ako vam se 18. i 19. aprila desi nešto romantično, onda je to svakako uticaj univerzuma! Za one Ovnove koji su već u braku, to može značiti nastanak novih dogovora u vezi. Na primer, možete da odlučite da počnete da živite zajedno.

 

Bik

 

Venera je vaš vladar, tako da svaki njen tranzit ima apsolutno sudbonosni uticaj na vaš život. U ovom slučaju, od 18. do 19. aprila možete početi da komunicirate sa osobom iz svoje prošlosti, bilo da živi u inostranstvu, ili imate tajnu vezu sa njom na mreži.

 

Biće vam važno da razjasnite neke finansijske obaveze i na kraju ćete postići svoj cilj. Inače, vaš partner će možda odlučiti da učini sledeći korak u vašoj vezi 25. maja, kada Mars dostigne tačku pomračenja. Zato, ne brinite ako 18-19. aprila bude nesporazuma. Situacija treba da sazri!

 

Planeta Venera imaće posebnog uticaja na neke znakove Zodijaka
Planeta Venera imaće posebnog uticaja na neke znakove Zodijakafoto: Outer Space/Shutterstock

 

Devica

 

Vaš vladar Merkur biće u konjunkciji sa Venerom od 18. do 19. aprila, što znači da biste mogli da imate važan susret sa svojim partnerom.

 

Najverovatnije je reč o osobi koja izaziva ozbiljnu fizičku privlačnost, ili ćete vi i vaš bračni partner otići kod porodičnog psihologa.

 

Ovo je odlično rešenje koje će razjasniti mnogo toga u vašoj vezi. Za neudate Device, 18.-19. april može dovesti aktivnog udvarača koji će flertovati sa vama prilično agresivno.

 

Vaga

 

Čini se da vam dolaze sjajni dani, posebno jer ćete 18-19. aprila imati zaista važan događaj u vašoj vezi. Vaš vladar se povezuje sa Čvorom budućnosti u sektoru braka, što znači da možete sresti osobu koja se s vama sudbinski slaže, ili će vas zaprositi.

 

Vaš život će se mnogo promeniti, jer Venera u vašoj karti takođe vlada sektorom kriza i... seksualnih odnosa. Verovatno ćete imati novu, živu intimnu vezu. Za one Vage koje doživljavaju krizu u braku, 18-19. april može doneti ozbiljnu odluku u zajednici, uključujući i razvod.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker