čuveni ruski astrolog predviđa

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 15. do 21. aprila: Ko nikako ne sme da se ZADUŽUJE, a ko treba da "baci karte" na sto?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta nam donose u nedelji koja je pred nama 

foto: Shutterstock / DGLimages
foto: Shutterstock / DGLimages

Pavel Globa je jedan od onih astrologa koji daju najkorisnije savete za bilo koji vremenski period. Ovi saveti imaju za cilj da vam ulepšaju život.

 

Evo šta čuveni astrolog predviđa za nedelju koja je pred nama. Na vama je da izvučete zaključke da li će to biti teško ili ne, jer će svakom horoskopskom znaku biti teško na svoj način.

 

Može biti mnogo razloga za neuspehe, ali ove nedelje Merkur nastavlja da vrti naše živote "oko malog prsta", a Venera u Ovnu to ponavlja. Ova kombinacija je veoma opasna, pa je važno da ostanete pažljivi i obazrivi u svojim delima i rečima.

 

 

Ovan


Samo izuzetna izdržljivost pomoćiće Ovnu da ostane na pravom putu. I pored svih teškoća koje planete spremaju Ovnovima, čudo je moguće upravo sada – očekuje ih prijatno poznanstvo koje u budućnosti može prerasti u veliku ljubav ili prijateljstvo. Sada mnogi ljudi možda nisu naročito iskreni prema Ovnu, pa bi trebalo da proverite sve informacije koje dolaze spolja.

 

Bik


Bikovi, više nego bilo ko drugi, treba da vode računa o svom zdravlju – ne prejedajte se od 15. do 21. aprila i ne preopterećujte telo fizičkim vežbama. Trud i potpuna posvećenost na poslu biće gotovo obavezni, a u budućnosti će se sve isplatiti, ali bolje je ne zaboraviti na opuštanje. Možete se strmoglavo uroniti u posao, ali samo na način da to ne šteti vašem odnosu sa vašim partnerom i rođacima.

Blizanci


Kreativan i optimističan stav doneće uspeh Blizancima. Teško je ovu nedelju nazvati produktivnom, ali oni koji se bave oglašavanjem, marketingom i dizajnom imaće malo više sreće. Što se tiče ostatka Blizanaca, savetuje im se da pažljivo provere dokumente i važne papire da ne dođe do greške. Ovo će biti odličan trenutak da se uzdržite od masne hrane, alkohola i pokušate da se oslobodite loših navika.

 

Rak


Astrolozi i stručnjaci Rakovima savetuju da se više opuste i rade ono što vole. Moramo da ostanemo svoji, ali ne i da odbijemo da promenimo svoj pogled na svet. Stvari trenutno mogu biti veoma izazovne, tako da morate biti mentalno fleksibilni i razmišljati unapred. Privlačenje novca, sreće i ljubavi neće biti lak proces za Rakove, tako da morate da ostanete verni svojim principima i prioritetima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker