ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza za svih 12 znakova Zodijaka za kraj sedmice (od 13. do 14. aprila)

0

Vikend je tu da vas podseti da usporite tempo i napravite prostor za opuštanje.

VIKEND HOROSKOP OD 13. DO 14. APRILA
VIKEND HOROSKOP OD 13. DO 14. APRILA foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Dozvolite svom umu da se odmori i pripremi za ono što je pred vama. Ovo je savršeno vreme da se prepustite svojoj kreativnoj strani i nahranite svoju dušu.

 

Da biste saznali više o tome kako bi se vaš vikend mogao odvijati, pročitajte sada svoj horoskop...

 

Ovan

 

Ovog vikenda, Ovnovi, vreme je da se usredsredite na podmlađivanje svog duha. Obavezno napravite pauzu od uobičajenih brzih aktivnosti i provedite neko kvalitetno vreme sami ili sa voljenim osobama u prirodi. Ovo je vreme da razmislite o svojim ciljevima i težnjama za budući rast kako biste dobili jasnoću i pravac za dane koji su pred nama.

 

Bik

 

U centru pažnje su vaše veze ovog vikenda, dragi Bikovi. Bilo da se radi sa prijateljima, porodicom ili vašom važnom osobom, potrudite se da se povežete na dubljem nivou. Budite otvoreni za svoje nade i snove za budućnost i pažljivo slušajte snove drugih. Izgradnja ovih jakih veza sada će postaviti temelje za budući rast i sreću.

Blizanci

 

Ovaj vikend će vam omogućiti da prihvatite svoju radoznalu prirodu i istražite nove puteve za lični rast. Ne oklevajte da isprobate novi hobi ili aktivnost koja izaziva vaše interesovanje i nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti. Proširujući svoje horizonte, otvorićete se uzbudljivim prilikama i iskustvima u budućnosti.

 

Rak

 

Povucite se u svoj bezbedan prostor ovog vikenda i dozvolite svom umu i telu da se podmlade. Stvorite prijatnu atmosferu kod kuće ili provedite kvalitetno vreme sa svojim najmilijima, razmislite o tome šta vas zaista čini sigurnim i srećnim. Ovo je savršeno vreme da obnovite svoju mentalnu energiju kako biste se uhvatili u koštac sa svim izazovima koji su pred vama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker