prvo su bili prijatelji

Mislila je da je NIKAD neće zavoleti: Najlepša žena Holivuda ima predivnu ljubavnu priču, ali ne smete je pitati za decu

Margo Robi je udata od 2016. godine, a mislila je da nema šanse da je njena ljubav zavoli.

Margo Robi poslednju deceniju voli samo jednog muškarca, svog supruga Toma Akerlijafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Jedna od najlepših glumica u Holivudu, čuvena Barbika, Margo Robi, uprkos svim velikim uspesima na planu karijere, kako u svetu filma, tako i u svetu mode, čuva svoju privatnost i nerado govori o detaljima života van reflektora, što se svakako odnosi i na njenog muža.

 

Mada mnogi ne znaju da je 33-godišnja glumica srećno udata još od 2016. godine, zapravo je Margo Robi u braku s Tomom Akerlijem, kog je upoznala 2013. na setu filma, gde je on radio kao asistent režisera.

 

Par je svoju vezu od samog starta krio od medija, a sve je počelo od prijateljstva. Jednom su spontano odlučili da krenu da žive zajedno, sa još petoro drugih kolega sa snimanja filma.

 

— Rekli smo: "Zar ne bi bilo zabavno da svi živimo zajedno?" — otkrila je glumica 2018. za Gardijan. — Neko je tada rekao: Pa, ti ne živiš u Londonu, na šta sam ja rekla: "Ne živim nigde, preseliću se!"

 

 

Tri dana kasnije, potpisali su ugovor za stan u Klepamu, koji ona nije ni videla.

 

Jednom je otkrila kako je počela za veza iz prijateljstva.

 

 — Ideja o vezi me nagonila da povratim. Onda se sve desilo nakon što smo dugo bili prijatelji. Dugo sam ga volela i mislila sam: Oh, on me nikada neće zavoleti. Nemoj to da kvariš, Margo. Nemoj da budeš glupa i kažeš mu da ti se sviđa. Onda se desilo i pomislila sam: Naravno da smo zajedno, ovo ima smisla kao što ništa do tada nije imalo.

 

FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
FOTO: EPA-EFE/ALLISON DINNER
FOTO: EPA-EFE/ALLISON DINNER
FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL
FOTO: EPA-EFE/ALLISON DINNER
FOTO: EPA-EFE/ALLISON DINNER
FOTO: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
FOTO: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/ALLISON DINNER
FOTO: Ghosty / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/YONHAP
FOTO: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

 

Danas, Akerli često producira zajedno sa Margo filmove, uključujući i neke u kojima je ona glumila, poput Barbi Ja, Tonja.

 

Zanimljivo je da je on počeo karijeru kao statista u prva tri filma iz serijala o Hariju Poteru.

 

Rekla sam mu, da mi je to ranije rekao, pre bismo se venčali — našalila se ona.

 

 

Margo i Tom nemaju dece

 

Margo i Tom nemaju dece, a glumica je već govorila o tome koliko joj smeta pritisak na žene da imaju decu, rekavši da ima saosećanja.

 

To me čini besnom — rekao je ona za Tajms

 

Margo i Tom još uvek nemaju decu i bolje je da glumicu ne pitate zbog čegafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Kako se usuđuje neko da mi diktira šta mogu i šta ne mogu kad je reč o majčinstvu i mom sopstvenom telu?! Nažalost, to su konverzacije koje i dalje imamo. Udala sam se i prvo pitanje u svakom intervju jesu bebe i kad ću imati jednu. Toliko sam besna što imamo taj društveni ugovor — udala si se, sad imaj bebu. Ne pretpostavljaj. Radiću šta ja budem htela da radim — ispričala je jednom prilikom Margo Robi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma Barbi