ŽENA O KOJOJ BRUJI SVET

VRLO RETKO se oglašava javno, ali ovo verovatno nije trebalo da kaže: Izjava Rouz Hanberi koja je razbesnela Britance

Ime Sare Rouz Hanberi ovih dana je u svim medijima, a ona se jako retko oglašava javno.

Rouz Hanberi je centar pažnje pisanja svih svetskih medija zbog povezivanja sa princem Vilijamomfoto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Markiza Sara Rouz Čolmondli, najpoznatija kao Rouz Hanberi, dobro je poznato ime u britanskoj kraljevskoj porodici godinama, a ovih dana se njeno ime provlači kroz brojne medijske natpise i vezuje za intrige u vezi sa Vilijamom, princem od Velsa.

 

Premda se već godinama piše o supruzi Dejvida Roksevidža, markiza od Čolmondlija, koja je nekadašnja manekenka, navodi se u medijima kao žena s kojom je Vilijam imao aferu. 

 

Ne samo što se o aferi Vilijama i Rouz piše već godinama, navodilo se i to da je varao trudnu Kejt sa markizom.

 

Svi ovi tračevi i dalje su neutemeljeni, a o njima se britanska kraljevska porodica ne oglašava.

 

Dok se Kejt Midlton, princeza od Velsa, oporavlja od operacije koju je imala u januaru, mnogo je nejasnoća o njenom stanju i braku s princem Vilijamom, a ime Sare Rouz Hanberi sve češće se dovodi u vezu s Vilijamom, pa se javljaju teorije poput onih koji bi mogi da smisle najpoznatiji pisci detektivskih romana.

 

FOTO: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Splash News / Splash / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

 

Ledi Rouz je markiza, a sa 23 godine starijim suprugom Dejvidom, s kojim je u vezi bila od 2003. godine, u braku je od 2009.

 

Par ima troje dece, blizance Aleksandra Hjua Džordža Čolmondelija, grofa od Roksejvidža, i lorda Olivera Timotija Džordža Čolmondelija, kao i ćerku Ajris Marinu Alin Čolmondeli.

 

 

Stanuju na imanju Hoton hol u Norfolku, u blizini Anmer hola, Vilijamove i Kejtine seoske rezidencije, koji ima neverovatnih 106 soba!

 

Iako se Rouz retko oglašava u javnosti, jednom prilikom je dala intervju vezan za svoj velelepni dom za English Home, a jednom rečenicom razbesnela je Britance.

 

— Ne znam koliko soba ukupno imamo — rekla je tada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU