nisu štedele jedna drugu

10 godina kasnije – POMIRENJE uz najtopliji zagrljaj! Slavne pevačice stavile konačno tačku na dugogodišnji HLADNI RAT

Iako su proteklih godina pokazivale da su im odnosi daleko bolji nego pre ranije, pevačice su sada zvanično ponovo prijateljice

Keti Peri tokom posete Dubrovnikufoto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

Američka kantautorka Tejlor Svift jedna je od najčešće pominjanih žena na društvenim mrežama proteklih godinu dana: osvojila je sve što se može osvojiti, oborila mnoge rekorde, trenutno je na turneji koja je već ušla u istoriju, ima novog dečka, magazin Time ju je proglasio za Ličnost godine...


Sada je, međutim, ponovo postala tema broj jedan, a razlog je ponovo sjajan.


Ona je okviru svoje turneje The Eras Tour nastupila u Sidneju, a među desetinama hiljada fanova bilo je i poznatih ličnosti. Jedna od njih bila je pevačica Keti Peri, s kojom je ona godinama bila u sukobu.

Keti je potom na Instagramu podelila njihov zajednički selfi, nastao u bekstejdžu i napisala:


Večeras sam mogla da gledam staru prijateljicu kako sija.

 


Podsetimo, Tejlor Svift i Keti Peri imale su prilično komplikovan i turbulentan odnos proteklih godina.


Sukob Tejlor Svift i Keti Peri


Sve je počelo 2014. godine, nakon što su dve pevačice iza sebe imale dugo i lepo prijateljstvo. Tada je Tejlor objavila pesmu Bad Blood, u kojoj je pevala o bivšoj prijateljici koja ju je povredila, a potom je u intervjuima pričala o poznatoj pevačici koja je "pokušala da joj sabotira turneju i ukrade plesače".


Odmah su se pojavile glasine da Sviftova misli na Keti Peri.

 

Tejlor Svift je poznata ličnost o kojoj se najviše priča proteklih mesecifoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godinama nisam bila sigurna jesmo li zaista dobre drugarice ili me, prosto, vređa. A onda je uradila nešto posle čega sam da zaključila da nismo prijateljice – rekla je Tejlor i dodala da postoji "poseban krug pakla za žene koje napadaju druge žene", a njihov sukob nazvan je "hladnim ratom" u medijima.


Keti nije prećutala: kao odgovor je objavila pesmu Swish Swish, u kojoj se obraća "proračunatoj" osobi, pa u emisiji Džejmsa Kordena je rekla:


Sve je zatvoreno, a onda ona napiše pesmu o meni? Bila sam u fazonu "Okej, kul, kul, kul, ovako ćeš da se nosiš s tim? Karma!"

Međutim, posle višegodišnjih trzavica i komentara, polako su počele ponovo da se zbližavaju – Keti se 2019. pojavila u Tejlorinom spotu za pesmu "You Need to Calm Down", a Sviftova je potom rekla da joj je pevačica pružila ruku pomirenja i da su od tad u dobrim odnosima.

 

Keti Peri na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, nismo imali mnogo prilika da ih viđamo zajedno, a pevačice nisu pominjale jedna drugu, niti je bilo informacija koliko su sada bliske, pa je ovaj zagrljaj i emotivna poruka definitivno znak da su ostavile sukob u prošlosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Američki glumac ostavio Holivud zbog Srbije