divno!

PEPELJUGA ili MALA SIRENA? Hajdi Klum božanstvenom haljinom na Diznijevoj proslavi podsetila na stil pravih princeza

Na afterpartiju 75. dodele Emi nagrada nije bilo lepše haljine od one koju je Hajdi Klum nosila na Dizni proslavi.

Hajdi Klumfoto: Jerod Harris / Getty images / Profimedia

75. dodela Emi nagrada protekla je u punom sjaju i prisustvu najvećih zvezda u svetu glume. Svi su zablistali na crvenom tepihu Los Anđelesa, a posebno su se slavne dame potrudile da pokažu modnu nadmoć na sve načine.

 

Kako to obično bude nakon ovako velikih i glamuroznih događaja, organizuju se afterpartiji, a jedan od njih organizovala je Volt Dizni kompanija. 

 

Njoj je prisustvovala i nemačka manekenka i deo šou-programa Amerika ima talenat Hajdi Klum, a svojom pojavom je zasenila i najslavnije glumice u Los Anđelesu!

Naime, supruga Toma Kaulica pojavila se na žurki Volt Dizni kompanije obučena tematski — u stilu prave princeze!

 

Hajdi je ponela tirkiznu elegantnu haljinu u stilu i Pepeljuge i Male sirene, a čini se da od nje nije bilo nijedne lepše... Reč je o haljini s potpisom Tony Ward Couture, sirena kroja i asimetričnog gornjeg dela.

 

Hajdi Klum na Dizni proslavifoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Model je na jedno rame, plisiran u gornjem delu, a potom ravno pada i samo se s jedne strane produžava u elegantan šlep, koji daje pravi efekat haljine za princeze. Hajdi je uz haljinu ponela minđuše u istoj boji i kontrastni crveni lak, a kod šminke su takođe preovladale plave nijanse.

 

 

Prelepo!

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Hajdi Klum