statement

Kako se obući jednostavno, a hipnotisati sve? Severina ima najvažniju MODNU LEKCIJU za svaku ženu, a važiće zauvek

Hrvatska pevačica pojavila se u vrlo svedenom modnom izdanju, ali je uz pomoć statement detalja ostavila snažan utisak. Kako joj je to pošlo za rukom i koja je pravila poštovala?

Severina Vučković ne ume da napravi modnu grešku, zar ne?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Severina sinoć je bila jedna od najzapaženijih zvanica na jednom događaju u Zagrebu, gde je ponovo opravdala titulu jedne od najbolje odevenih slavnih Hrvatica.


Šarmantna Seve odabrala je za ovu priliku najjednostavniju moguću haljinu – lepršavi model crne boje koji pada malo iznad članka. Ima zatvoren okrugli izrez, bez rukava je i prati liniju tela, ističući na suptilan način pevačicin urođeni seksepil i fenomenalnu figuru.


Međutim, glavna zvezda njenog stajlinga nije haljina, već je Severina svoje klasično izdanje upotpunila tako maestralno da svi mogu da uče od nje.

 


Uz ljupke zatvorene sandale bele boje i basic crnu haljinu, lepa Splićanka odabrala je torbicu modne kuće Chloé, koja je osvojila i srca vodećih svetskih trendseterki.


Severinin izbor bio je model nazvan Nile Minaudière, tašna inspirisana nakitom koju je dizajnirala Kler Vejt Keler, nekadašnja kreativna direktorka ovog brenda. Zelena torbica u obliku polumeseca visi s ogromne alke u stilu narukvice, a tu su i mnogi detalji zlatne boje, kao i minijaturni privezak.

 


Saveti za nošenje statement torbe


Severina je odlučila da ovim crvenim tepihom prošeta u kombinaciji jednostavne haljine i statement aksesoara, što je sve češći modni izbor poznatih dama.

 

U pitanju je trik koji pevačica često bira da "pojača" svoju jednostavnu i klasičnu odevnu kombinaciju i uvek izgleda spektakularno.

 


Takozvane statement torbe poželjne su u svakoj sezoni, , a reč je o aksesoarima koji se izdvajaju smelim bojama, dezenima, siluetom, šarama ili drugim ukrasima.

Da biste ostavili poseban utisak s ovakvim detaljem, neophodno je sledeće:

 

  1. Neka stajling bude jednostavan.
  2. Izbegavajte preterivanje s dezenima.
  3. Nosite odeću neutralne boje.

BONUS VIDEO

Severina nastupila na svadbi Baneta Trifunovića