astro prognoze

Vikend horoskop za 25. i 26. novembar: Ko će postići neočekivan USPEH, a koga iza ugla vrebaju SUKOBI I SVAĐE?

Šta nam zvezde predivđaju ovog vikenda, 25. i 26. novembra?

Šta vas čeka ovog vikenda kojim ispraćamo novembar?foto: Anna Zhuk/Shutterstock

Šta nam donosi poslednji vikend ovog novembra, tik pre početka poslednjeg meseca u godini?

 

Saznajte šta horoskop za vikend od 25. do 26. novembra 2023. donosi vašem znaku Zodijaka.

 

 

Ovan

 

Vaša intuicija, inspiracija i kreativnost cvetaju ovog vikenda. Nemojte biti brzopleti kada je u pitanju cilj koji želite da postignete. U želji za napretkom, vodite računa o drugim ljudima i posebno obratite pažnju da ne "jurite" pre vremena.

 

Bik

 

Nivo energije je visok ovog vikenda. Aktivirajte se! Ipak, nemojte se rasplinuti na sve strane, već probajte da se fokusirate na ono u čemu uživate. Ne ulazite u sukobe. Nedelja mirnija od subote i nudi šansu za napredak.

 

Blizanci

 

Potrudite se da izbalansirate unutrašnji mir i spoljašte potrebe. Ne osuđujte nekoga na osnovu nečega što vam je neko rekao. Takođe, trudite se da, ako vam neko skrene pažnju na problematično ponašanje, objektivno sagledate zbog čega vam je to rečeno, te da promenite taj manir.

 

 

Rak

 

Otvoreni ste za nova poznanstva, a povezujete se i sa starim prijateljima. Želite da izađete iz svoje zone komfora i trudite se da promenite neke segmente svog života. Ponašanje jedne osobe vas zbunjuje, ali nemotje se pretvarati da ste nešto što niste da bi vas lakše prihvatila.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Šta vas čeka ovog vikenda kojim ispraćamo novembar?foto: Anna Zhuk/Shutterstock

Lav

 

Razmišljate o svojim ciljevima i ambicijama i načinima na koje biste mogli da ostvarite to što želite. Uživaćete u maštanju, ali trudite se da ne prelijete isuvše maštu u realnost. Imaćete jak nalet strasti.

 

Devica

 

Ovog vikenda ćete istraživati svoje interesovanja i truditi se da naučite nešto novo. Mogli biste da donesete odluku koja nije isuviše pametna, već doneta pod emocionalnim nabojem. Nemojte biti impulsivni. Izađite, prošetajte, vežbajte, potrudite se da budete umireni kako se ne biste kasnije kajali. 

Vaga

 

Balansirajte rad, odmor i obaveze. Nemojte se forsirati, jer će vam imunitet dosta pasti. Neko krije nešto od vas. Nemojte se plašiti da pitate ako želite da otkrijete istinu koja se tiče direktno vas, ali morate i vi biti iskreni.

 

Škorpija

 

Idealno vreme za druženje i grupne aktivnosti s prijateljima. Ipak, nemojte potrošiti svu svoju ušteđevinu. Razmislite pre nego što potrošite sav novac. Razmislite i da li se poigravate s nečijim emocijama u ljubavnom odnosu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vas čeka ovog vikenda kojim ispraćamo novembar?foto: Anna Zhuk/Shutterstock

Strelac

 

Pustite mašti na volju ovog vikenda, čitajte, gledajte film, budite kreativni... Nemojte brzati, ništa neće propasti bez vas. Bolje se posvetite sebi i voljenoj osobi. Usporite. U nedelju vodite računa da imate zdravu ishranu i aktivnost.

 

Jarac

 

Trudite se da ostanete mirni, ali nešto vas izbacuje iz takta pa kažete i ono što mislite i ono što ste hteli da zadržite za sebe. Ako hoćete da ne izgubite sebe u tom odnosu, budite iskreni i razmislite kakva je vaša perspektiva, bilo da je u pitanju ljubav ili prijateljstvo ili poslovna saradnja. Vodite računa i o svojim i o tuđim emocijama.

Vodolija

 

Ne trošite pare na gluposti. Pazite na to šta vam je nužno za trošak, a šta vam ne treba, ali izgleda lepo. Posle ćete se kajati jer ste se istrošili. Otvorite se za iskren razgovor s voljenim osobama. Moguća su nova poznanstva.

 

Ribe

 

Nemojte se bojati da podelite svoje ideje s drugima. Budite otvoreni i nemojte unižavati sebe misleći da je ono što vi imate da kažete manje važno. Vaša vizija i nečija ideja zajedno mogu postići veliki uspeh i rast. Ako ste pod tenzijom, napravite pauzu i trudite se da ostanete mirni i hladni.

 

Bonus video

OVAKO IZGLEDA BRAK NAKON VIŠE OD 30 GODINA: On je Bik, a ja Vaga!