SVE PRŠTI OD EMOCIJA

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU: Jarčevi bi mogli da STANU NA LUDI KAMEN, a koga vreba opasnost od PRELJUBE?

0

Evo šta sve znakove horoskopa čeka na polju ljubavi i emotivnih veza 

foto: Shutterstock / Prostock-studio
foto: Shutterstock / Prostock-studio

Položaj planeta ove zime daće pojedinim horoskopskim znacima priliku da ispolje svoje emocije i konačno osete šta znači iskreno voleti. Početkom decembra Merkur će ući u sazvežđe Jaraca i pomoći vam da krenete na stabilan put ka sreći.

 

To će pojačati kreativnu energiju i privući nova poznanstva. Ovo je odličan period da  pronađete pravu ljubav za ceo život.

 

Polovinom zime, uticaj Raka na lični život pojedinih znakova će se pojačati. Poželećete da provedete više vremena sa voljenom osobom, podignete vezu na novi nivo, očekuje se veliki broj predloga za brak i rađanje dece.

 

 

Ovan


Zima je dobra za izlaske i romantične avanture. Budite otvoreni, druželjubivi, pokažite smisao za humor - to će vas učiniti još privlačnijim svom partneru. Hladni meseci će usamljenim Ovnovima pružiti nova topla poznanstva, a možda i pravu ljubav.

 

Bik


Za Bika je ova zima sjajno vreme da počne da razmišlja o stvaranju jake i srećne porodice. Ako već duže vreme planirate da zaprosite svog partnera, sada je pravi trenutak! Provedite više vremena sa svojim najmilijima i prijateljima, jer zvezde predviđaju da će slobodni predstavnici ovog znaka upoznati svog idealnog partnera u društvu starih poznanika.

 

 

Blizanci


A za društvene Blizance zima je jednostavno raj. Na kraju krajeva, moraće mnogo da blistaju u kompanijama, da vode razgovore o raznim temama i da šarmiraju one oko sebe. Očekuje vas niz romantičnih sastanaka i sastanaka koji će vam pružiti mnogo prijatnih trenutaka.

 

Rak


Predstavnici ovog znaka će nastojati da povećaju emocionalnu intimnost u paru. Provedite više vremena sa partnerom, idite zajedno u prirodu, izdvojite voljenu osobu iz čitavog kruga svojih poznanika. A ko zna, možda će vam oni dati željeni predlog baš u trenutku kada zvone zvone.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker