astro prognoze

Pun MESEC + pomračenje u Biku = SREĆA! 3 znaka koja će doživeti FAZU BLAGOSTANJA nakon 28. 10.

Pomračenje Meseca i pun Mesec donose početak srećne faze za neke znakove horoskopa.

od 28. oktobra mesečeva energija deluje isceljujuće na neke znakove zodijakafoto: Ironika/Shutterstock

Sjaj punog Meseca dostići će vrhunac 28. oktobra 2023, odnosno danas, a dok se odvija ovaj astrološki događaj, stiže nam nova energija isceljenja.Međutim, neke dramatične finansijske i karijerne promene čekaju neke horoskopske znakove.

 

Koga čekaju turbulentne promene, a koga sreća?

 

Pogledajte da li ste među znakovima Zodijaka za koje sledi period blagostanja.

 

  • Rak

 

Rakovi, vi menjata dosadašnja verovanja. Na dobrom ste putu za stabilnosti i napokon nalazite aktivnost koja vam donosi sreću, utehu... Vreme je za novo putovanje, a energija Meseca signalizira vam da se oslobodite starih obrazaca i uverenja koja vam ništa dobro nisu donela. Prihvatite poziv za nova iskustva, ali ne ulazite u avanture koje vam ne prijaju. Ako vam prijaju, samo napred.

 

energija punog meseca donosi isceljenjefoto: AstroStar/Shutterstock
  • Škorpija

 

Škorpije, ovaj period je za vas znak da brinete o sebi, svom mentalnom zdravlju, svojoj stabilnosti. Nemojte se ustezati, odmarajte, opustite se, napunite baterije. Procenite svoje prijatelje, i ako je potrebno, postavite granice koje su zdrave za vas. Reševaju se drame koje su vas morile i dugo bile potiskivane.
 

  • Ribe

 

Ribe, ovo je vreme da se rešite svih navika koje vam ne prijaju i ne donose vam dobro. Zaboravite na stare obrasce ponašanja, vreme je za značajne promene i doba kada ćete najviše brinuti o sebi. Sledite svoju intuiciju, budite ponosni na dosadašnje uspehe. Došlo je vreme da više volite sebe i negujete se.

 

Bonus video

4 znaka koja će imati sreće do 2024.