(foto)

LUKSUZNO, prostrano i kao IZ MAŠTE: Jelena Janković živela je u najlepšim vilama, a svaka od njih OSTAVLJA BEZ DAHA

Kako izgleda dom Jelene Janković?

jelena janković ne deli svoju privatnost, ali imamo priliku da zavirimo u njeno carstvofoto: Instagram / jjelicious

Nekadašnja teniserka i velika nada belog sporta Jelena Janković odavno se povukla iz sveta tenisa, ali i dalje uživa veliku popularnost zbog svetskog uspeha koji je postigla.

 

Mada se u javnosti pojavljuje jako retko, poznato je da je pre nekoliko godina Jelena upoznala čoveka svog života, doktora Branka Baraća, s kojim je 2021. godine dobila ćerkicu kojoj nikada nije javno otkrila ime, ali koja je postala centar njenog sveta.

 

Iako svetski poznata, Jelena je veoma uspešna u skrivanju svoje intime i privatnog života, pa se o njenoj ćerkici i suprugu ne zna mnogo. Mada njihova ljubavna priča traje nekoliko godina, Jelena gotovo ništa nije otkrila o svom subotu.

 

Međutim, kako su pisali mediji, Jelena ima više nekretnina u Beogradu i van Beograda, a sa svojoj porodicom boravi u pravoj oazi luksuza. Navodi se da se u vlasništvu teniserke nalazila kuća u San Dijegu, u Americi, i imanje na Fruškoj Gori, koje je Jelena kupila zajedno sa suprugom neposredno pred dolazak naslednice na svet, preneo je "Kurir" svojevremeno.

 

jelena janković pažljivo je uređivala svoj domfoto: Instagram / jjelicious

Na društvenim mrežama smo mogli da vidimo kako izgleda unutrašnjost njenih prelepih domova...

 

Ovako izgleda deo njenog doma u San Dijegu:

 

kupatilo jelene janković u san dijegufoto: Instagram Printscreen / jjelicious

S obzirom da Jelena ne želi da svoje privatne stvari deli sa javnošću mogli smo samo sa fotografija na društvenim mrežama vidimo kako izgleda unutrašnjost stana u kojem oni žive.

 

Kao što se sa fotografija može videti, sve je luksuzno i moderno uređeno, pažljivo i do najsitnijih detalja.

 

prelep dom jelene jankovićfoto: Instagram / jjelicious

Od kristalnog lustera, do stilskih skupocenih stolica, sve ukazuje na to da je s ljubavlju uređivala svoj dom i vodila računa i do najmanjih sitnica. 

 

svaka sitnica u domu jelene janković je pažljivo biranafoto: Instagram / jjelicious

Kako su mediji pisali, upoznavanje Jelene i Branka i ceo početak njihove ljubavi, bilo je potpuno filmski. Nakon Adrija tur turnira u organizaciji Novaka Đokovića, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, nakon čega je potražila lekarsku pomoć.

 

Tada je upoznala doktora Baraća, u organizaciji, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao, a danas imaju dete.

 

Bonus video: