DOKLE VIŠE?

Svi pričaju o majci, a ono što je uradio Pikeov otac je NEČUVENO: Đerarova porodica zadala Šakiri POSLEDNJI UDARAC

Kolimbijska pevačica je prošla kroz težak period, a porodica njenog supruga joj dodatno zagorčava život

foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Nakon što su pre više od pola godine čuvena pevačica Šakira i njen partner fudbaler Pike Đerar raskinuli vezu dugu 12 godina mediji neprestano bruje o odnosima "zaraćenih" strana.

 

Nakon brojnih dešavanja čini se da je porodica fudbalera odulučila da joj se osveti na najbrutalniji način. Nakon poteza Pikeovog oca Žoan Pikea, svi se pitaju - ima li kraja prepucavanju?

 

Naime, on je odlučio da se Šakiri osveti tako što je dao hitan nalog za njeno iseljenje iz kuće u kojoj je ona živela sa sinovima Milanom i Sašom. Pevačica je duže vreme planirala preseljenje u Ameriku, ali su je u tome sprečavali privatni problemi.

 

 

Njen otac je teško bolestan i pevačica nije mogla da ga ostavi dok mu se stanje nije stabilizovalo. Nakon što je bio malo bolje, Šakira je dobila vest o tome da će morati ranije nego što je planirala da napusti kuću, koja je u vlasništvu porodice Pike.

 

Nakon ovog čina mnogi su osudili potez fudbalerovog oca, a ima i onih koji su se pitali kako je to mogao da uradi svojim unucima.

 

Nakon što je izbačena iz kuće Šakira je krenula put Majamija sa svojim sinovimafoto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

 

Bez obzira koliko je ljut i ogorčen na Šakiru, ovo je znatno uticalo i na život njegovih unuka.

 

Šakira, čini se, nije mnogo marila, već se odmah spakovala i čim su se stvari oko njenog bolesnog oca stabilizovale otišla je u Majami gde planira sa svojim sinovima da otpočne nov život.