da li biste ih nosili?

Toliko OTKAČENE da svi misle da ne postoje: Najčudnije čizme na svetu konačno viđene u javnosti i – NIJE TRIK!

Gotovo da je nemoguće provesti pet minuta na internetu, a da ne vidite ovaj model čizama proteklih nedelja. One su toliko neobične da se pričalo da je u pitanju samo marketinška caka i da zapravo ne postoje.

Čizme koje su usred NBA meča uspele da budu u centru pažnje nosio je producent i reper Diplofoto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proteklih sedmica, internet su preplavile nesvakidašnje čizme, koje izgledaju kao stopala Mikija Mausa i koje su mahom dominirale na društvenim mrežama.


Zbog toga koliko ih je iznenada bilo na svakom koraku i da su ih uglavnom nosili influenseri, mnogi su pomislili da je u pitanju reklamna kampanja za nešto sasvim drugo i da ova obuća zapravo ne postoji, ali sada je stiglo objašnjenje – one su i te kako stvarne i izgledaju još otkačenije kada ih vidite u nekoj svakidašnjoj situaciji!


Nesvakidašnje gumene čizme koje deluju kao da su iskočile iz crtaća poneo je poznati muzičar Diplo, koji je uživao u jednoj košarkašoj utakmici u Medison Skver Gardenu.

 

Gumene crvene čizme koje izgledaju kao iz crtaća Diplo je odabrao za odlazak na utakmicufoto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

I nije bio jedini: isti model nosio je Ksavijer Mekini, poznati igrač NFL-a.


Ove čizmice delo su njujorškog brenda MSCHF, umetničkog kolektiva koji stoji iza mnogih nesvakidašnjih modela, uključujući "satanističke patike" repera Lil Nas Iksa i skupocenih "birkinstoki", papuča u stilu "Birkenstoka", ali napravljenih od torbi Hermes Birkin.

 


Okrugle, komične i definitivno par obuće koji će uvek biti u centru pažnje, ove čiste liče onima koje nosi japanski manga junak Astro boj.

 


Čizme iz crtanih filmova za kul 3D svet – naveo je nedavno u saopštenju za javnost brend MSCHF. – Ako šutneš nekoga ovim čizmama, čuće se – BOING!

 

One će, inače, biti na rasprodaji od 16. februara, i to po ceni od čak 350 dolara, a pažnju svetske javnosti i društvenih mreža već imaju.

 

 

Tako je samo jedan snimak na Tik Toku pregledan tri miliona puta i prikupio više od pola miliona lajkova za samo 24 sata, a u pitanju je najobičnija galerija fotografija na kojima vidimo devojku kako pozira u njima.