(video)

Ovakvu reakciju niste očekivali: Sin hrvatskog fudbalera prišao uplakanom Nejmaru i raznežio planetu

Brazilski fudbaler važi za pomalo nadmenog, ali uvek kad su mu u blizini mališani on pokaže svoje veliko srce... čak i u najtežim trenucima!

foto: EPA-EFE/Georgi Licovski

Hrvatska fudbalska reprezentacija sinoć je ponovo napravila senzaciju i na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminisala moćni Brazil, plasiravši se tako u polufinale.


Teško je pao ovaj poraz brazilskim fudbalerima, naročito jer su malo pre toga vodili i sve je delovalo gotovo, a posebno je potresen bio Nejmar, koji nije mogao da zaustavi suze.

 

Mnogi saigači, uključujući Rodriga i Danija Alvesa, tešili su slomljenog saigrača, a u jednom trenutku je Nejmaru, dok je grcao u suzama, prišao – Leo Perišić, sin hrvatskog fudbalera Ivana Perišića.


Mali Leonardo je sa sestrom Manuelom trčkarao po terenu u dresu hrvatske reprezentacije, kada je rešio da pozdravi Brazilca i pokuša da ga uteši, a Nejmar je, iako je obezbeđenje sprečavalo dečaka da mu priđe, kroz suze zagrlio Lea, dok ga je dečak utešno potapšao više puta.

Perišićeva deca pratila su meč s majkom Josipom, koja je podelila nekoliko trenutaka radosti na tribinama.

 

foto: Instagram, JosipaPerisic

Nejmar je, inače, poznat po tome što od početka karijere uvek izlazi u susret najmlađima, pa se više puta još dok je nastupao za brazilski Santos sukobio s obezbeđenjem zbog dečaka koji su ulazili na teren da bi ga upoznali.