ISkreno

"Nije porodica krv": Ljubomir Bandović otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom

Glumac Ljubomir Bandović bio je u dugogodišnjem skladnom braku, ali se bajka na kraju ipak prevremeno završila i supružnici su odlulčili da stave tačku na njihovu ljubav. 

foto: Milan Maricic/ATAImages

Ljubomir Bandović se uvek trudio da svoje poslovne uspehe i glumačke role budu bitnije za javnost od njegovog privatnog života, pa je tako šira javnost za njegov razvod i saznala sasvim slučajno.

 

Naime, glumac se otvorio u televizijskoj emisiji "Balkanskom ulicom" i otkrio da su njegova supruga i on razvedeni već nekoliko godina. 

 

– Moja žena već dugo nema problema sa mnom, jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi – otkrio je glumac pre nekoliko godina godina.

 

Podsetimo, par se venčao 2005. godine, a nakon godina skladnog braka, ipak su rešili da stave tačku.

 

Kako je glumac podelio u iskrenoj ispovesti, želeli su da se ostvare kao roditelji i bili su na korak do toga. 

 

–I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv govorio je svojevremeno Bandović.

 

Nažalost, usledio je razvod, a mi im želimo da nađu svoju sreću.