tako se to radi

"Kad je najteže, treba ostati šmeker i gospodin": Vladan Savić o razvodu bez dlake na jeziku

0

Iako su se rastali, pevač i njegova bivša supruga daju sve od sebe da njihova ćerka ne oseti promenu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Vladan Savić, frontmen "Magla benda", jedan je od najpopularnijih mladih pevača i pravi miljenik žena.


On je odnedavno ponovo slobodan, budući da su njegova bivša životna saputnica Jovana Jocić i on stavili tačku na svoj brak, ali su i dalje u sjajnim odnosima. Na kraju krajeva, par ima ćerku Anđeliju, o kojoj brinu zajedno, a nedavno su porodično proslavili njen treći rođendan.

 

Za mene 21. jul ima posebno značenje. Na taj dan, pre tri godine, plakao sam na sav glas i u isto vreme se smejao. Kada se Anđelija rodila, 21. jula 2019. godine, osetio sam emociju koju je teško opisati, nešto najlepše na svetu. Voleo bih da se ponovi. Volim taj dan – istakao je nedavno Vladan za Hello.

 


On je istakao da ga je shvatanje koliko se sve menja i koliko je blagosloven "stizalo" postepeno i bio je opijen ljubavlju.


Pričali su mi muškarci da su tek posle nekoliko meseci postali svesni da su roditelji i istinski se povezali sa detetom. I kod mene je bilo tako. Iskreno, ne mogu da kažem da sam odmah razmišljao: “Ej, postao sam tata, sad se sve menja”. Pustio sam da život teče, a sada shvatam da sam sazreo. Imam nekog koga ću zauvek voleti najviše na svetu, za koga ću se boriti, raditi i živeti – priznao je pevač.

 

Vladan Savić
foto: Instagram

Budući da zbog pandemije prethodna dva rođendana nisu proslavili u velikom stilu, porodica se sada zaista potrudila da Anđeliji priredi dan za pamćenje, a Vladan ističe da je njena mama sve osmislila.


Anđelija je bila presrećna, a ja volim takvu da je vidim. Njena mama je preuzela organizaciju na sebe, ali smo se konsultovali oko svih bitnih stavki. Uprkos rastanku, Jovana i ja funkcionišemo super, bez loše energije. I u rođendanskoj čestitki koju sam objavio na „Instagramu“ potpisao sam nas oboje. Ko je uz dete ako ne mama i tata? – smatra pevač.

 

Vladan Savić
foto: Instagram

Jovana i Vladan su redak i fenomenalan primer normalnog odnosa nakon rastanka, tako da dete ne trpi, a pevač ističe da je najvažnije misliti na dobrobit porodice.


Prošao sam to, znam da je teško “ishendlovati”, ali, ljudi, dešava se i nije smak sveta. Kad je najteže, treba ostati šmeker i gospodin. To je poruka za sve tate. Ako i pomislite da iz sujete uradite nešto loše, znajte da to nije dobro ni za vas, ni za bivšeg partnera, ni za dete, a ni za vaše porodice. “Spustite loptu” i počnite novi život, drugačiji. Bogati ste, imate decu, dajte im pravu energiju koju ćete i vi imati samo ako sa bivšim partnerom izgradite dobar odnos. Deca sve osete, a nisu kriva i ne zaslužuju da trpe – napomenuo je.

 

 

makonda-tracker