ŠTA VI MISLITE?

"Prezirem preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir": Bajaga o razvodu i vaspitanju dece

1

Poznati muzičar baš nikada ne govori o svom privatnom životu, pa je tako njegov razvod iznenadio ceo region.

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Momčilo Bajagić Bajaga je održao koncert u Hrvatskoj i za tamošnje medije je govorio o proteklom periodu svog života, kao i o nekim stavovima koje dosad nije iznosio u javnost.

 

Inače, vest o njegovom razvodu je mnoge iznenadila, a on je to toliko uspešno krio da je u momentu saznanja već prošao duži vremenski period od razvoda.

- Skoro dve godine. Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora da postoji neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam jeo juče je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika - rekao je on za Dnevnik.hr.

 

Bajaga se dotakao i vaspitanja dece, ali i toga koje su to vrednosti koje se trudio da im prenese.

 

Momčilo Bajagić, Momčilo Bajagić Bajaga, Emilija Bajagić
foto: Marina Lopičić/kurir

- Trudio sam se da im prenesem da budu dobri ljudi, da budu slobodnog uma i da rade ono što vole, da budu pristojni. Za sad imam unuku Saru od sina Marka i ona ima 10 meseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da prohoda i da mogu sa njom da idem u zoološki, u šetnju - zaključio je Bajaga.

 

Iako se mediji trude na sve načine da saznaju bilo šta, Bajaga je dosledan sebi, pa o svojoj privatnosti ne želi da govori ni u jednoj prilici.

 

 

makonda-tracker