umesto donjeg veša...

Sve što su žene zamišljale – i više od toga! Najpoželjniji muškarac planete se skinuo usred emisije i iznenadio prizorom

Džejson Momoa pokazao je šta krije ispod trenerke i to definitivno nije ono što biste očekivali da vidite

foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki glumac Džejson Momoa (43) proteklih godina nas je oduševljavao kao "Akvamen" i Dankan Ajdaho u "Dini", ali u srcima publike – naročito njenog ženskog dela – on će uvek stati kal Drogo iz "Igre prestola".


Popularni glumac skrenuo je ovom rolom na sebe pažnju svetske javnosti, a ona mu je donela i titulu najpoželjnijeg muškarca na svetu. Godine prolaze, a Momoa zadržava taj status, zbog čega je ženama njegovo najnovij televizijsko pojavljivanje bilo prava poslastica.

 

Džejson je tokom gostovanja u šouu Džimija Kimela pričao o svojoj nedavnoj objavi na Instagramu na kojoj je pozirao na pecanju u obnaženom izdanju i istakao da nije uživa da bude obučen.


Zapravo više ni ne volim da nosim odeću – objasnio je glumac.

 


On se osvrnuo na to što na nekim fotogafijama nosi tradicionalni havajski malo, komad koji podseća na donji veš, u zadnjem delu ima oblik tangi, dok spreda pada kratko parče tkanine.


Svaki dan sam u tome, stalno ga nosim – rekao je Momoa i, kako bi dokazao, skinuo trenerku u kojoj je došao.

Nakon što je iznenadio voditelja i oduševio publiku, Džejson je objasnio svoj neuobičajen izbor veša. Kako je istakao, trenutno snima novu seriju "Šef rata" i potrebno mu je da bude osunčan.


Spremao sam se za ulogu i da bih "ušao" u lik, sunčao sam svoje belo du*e – rekao je Momoa.