(video)

"Zaštitimo našu Zemlju": Džejson Momoa se odlučio na radikalan potez i poslao svetu moćnu poruku

1

Glumac za kojim uzdišu žene širom sveta odlučio se na radikalan korak, mnoge iznenadio, ali to nije umanjilo njegovu popularnost.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Džejson Momoa se obratio svojim fanovima na Instagramu i najavio velike promene, nove početke i pokazao šta je promenio na sebi.

 

Slavni glumac je jedan od najpoželjnijih na planeti, a njegova kosa je svakako dosad bila zaštitni znak. Međutim, Džejson je rešio da odseče pramenove kose u znak protesta protiv zagađenja i u cilju podrške ekološkom razmišljanju.

On je objavio video u kom drži nekoliko pramenova svoje kose i uz to objasnio zašto se odlučio na ovakav korak. 

- Evo za nove početke. Širimo alohu. Budite bolji u zaštiti naše Zemlje i okeana. Moramo izbaciti plastiku za jednokratnu upotrebu iz naših života i mora, plastične boce, plastične vrećice, ambalaže, posuđe, sve to. Brijem kosu, radim to zbog plastike za jednokratnu upotrebu – umoran sam od ovih plastičnih boca, moramo prestati. Plastične boce su grozne. Sada svi rade aluminijum, koji je fantastičan, pa aloha - rekao je Džejson koji se ošišao "na nulu".

 

Ovakav potez je naišao na pregršt pozitivnih komentara i reči podrške, a Džejson je jedan od retkih javnih ličnosti koje su shvatile značaj prirode i to koliko je ona ugrožena, pa su rešili da dignu glas.

 

Svako od nas kad bi uradio po malo, učinili bismo više za planetu i olakšali naš i život budućih generacija.

 

 

makonda-tracker