ipak - kraj!

Zavoleli su se dok je čekao dete s drugom: Kako je počeo i okončao se brak najlepšeg para planete

Iako smo verovali da su oni redak primer slavnih koji su rođeni jedno za drugo, život je imaop drugačije planove

foto: EPA/JUSTIN LANE

Brazilska manekenka Žizel Bundšen (42) i igrač američkog fudbala Tom Brejdi (45) definitivno više nisu par, javljaju američki mediji.


Nakon što se nedeljama spekuliše o njihovom odnosu, bivši supružnici oglasili su se na Instagramu i zvanično saopštili da je došao kraj.


S mnogo zahvalnosti na vremenu koje smo zajedno proveli, Tom i ja smo se sporazumno razveli. Moj prioritet su uvek bila i nastaviće da budu naša deca, koju volim svim svojim srcem. Nastavićemo da ih podižemo zajedno i pružamo im ljubav, negu i pažnju koju zaslužuju – napisala je Žizel.

 

Ona je dodala da odluka da se okonča brak nikad nije laka, ali da su se Brejdiju i njoj putevi razišli i da bivšem suprugu želi samo najbolje u životu.

 

foto: Instagram, Gisele

I Tom se oglasio saopštenjem, u kom je istakao da su Žizel i on blagosloveni lepom i divnom decom koja će i ubuduće biti centar njihovih svetova na svaki mogući način.


Nastavićemo da radimo zajedno kao roditelji kako bismo im obezbedili ljubav i pažnju koje zaslužuju – poručio je on. – Odluku smo doneli nakon mnogo razmatranja.

 

foto: Instagram

Kako su pisali američki mediji, par je potražio i pomoć bračnog terapeuta, dok je Žizel išla i kod spiritualnih iscelitelja u pokušaju da popravi njihove narušene odnose i olakša sebi ovu tešku situaciju. Spekuliše se da je za sve kriv Brejdi, koji godinama obećava da će okončati sportsku karijeru, budući da je njegova supruga svoju stavila po strani i posvetila se porodici jer je računala na njegovo obećanje. Tom, međutim, godinama potpisuje nove ugovore i nastavlja profesionalno da se bavi sportom, a Žizel, nekada najplaćenija manekenka na planeti i danas živa legenda modelinga, više ne žei da sluša laži i čeka.


Prema pisanju medija, Žizel će zadržati vilu od 17 miliona u kojoj je par živeo sa decom.

 

Tom Brejdi i Žizel Bundšen imaju dvoje dece ― Vivijen Lejk Brejdi i Bendžamina Brejdija. Malo je poznato, međutim, da je igrač američkog fudbala i otac Džona Edvarda Mojnahana, kojeg je dobio s devojkom s kojom se viđao pre Žizel.


Kratko pre nego što je upoznao manekenku, Brejdi je, naime, bio u vezi s glumicom Bridžet Mojnahan.

 


Nakon raskida, prijatelji koji su smatrali da je Žizel idealna žena za njega ugovorili su im sastanak, a oboje danas kažu da se dogodila ljubav na prvi pogled.


Znala sam odmah čim sam ga ugledala ― rekla je Žizel jednom prilikom za Vanity Fair.

 

Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmešio se i pomislila sam: "To je najlepši, najharizmatičniji osmeh koji sam ikad videla" ― priznala je i dodala da su razgovarali tri sata i da joj je teško padalo što je trebalo da otputuje u Brazil za božićne praznike.

 


Par je otpočeo vezu, a mesec dana kasnije pogodila ih je kao munja vest da će Brejdi postati otac ― Bridžet je bila u drugom stanju. Žizel i Tom odlučili su da nastave sa svojom vezom, a osam meseci kasnije Džon je stigao na svet. Kako je manekenka kasnije priznala, planirala je da raskine sa sportistom, ali ipak su ostali zajedno.

 

U februaru 2009. godine venčali su se samo mesec dana nakon što je Tom zaprosio brazilsku lepoticu, i to tako što joj je rekao da požuri kući jer je njen stan poplavljen, a kad je stigla ugledala je latice ruža , sveće i Brejdija na kolenu. Iste godine dobili su sina, a tri godine kasnije i ćerku.

 


Brejdi je sinu kojeg ima s Bridžet jednako posvećen, a Džon je blizak s mlađim bratom i sestrom, s kojima je gledao najnoviji uspeh njihovog oca. Naime, oni su u februaru 2021. godine zajedno posmatrali finale Superboula, u kojem su Tampa Bej Bakanirsi, za koje nastupa Tom Brejdi, pobedili Kanzas Siti Čifse.

 

Njih troje su u društvu Žizel gledali meč, a potom sišli na teren da čestitaju Brejdiju pobedu poljupcima i zagrljajima.

 

FOTO: EPA/MATT CAMPBELL
FOTO: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Džonova majka Bridžet uputila javnu čestitku svom bivšem, kao što to čini svaki put kad on postigne veliki uspeh.