uživaju

U njegovom zagrljaju joj je najlepše: Marija Kilibarda podelila prelep trenutak s odmora (FOTO)

Poznata voditeljka prepustila se čarima godišnjeg odmora, a na tom putovanju društvo joj pravi emotivni partner

foto: Instagram

Voditeljka Marija Kilibarda pre nekoliko dana je sa svojim izabranikom Branislavom Vučelićem otišla na godišnji odmor u Španiju.

 

Njih dvoje su odličili da ovog puta obiđu ovu prelepu zemlju, a Marija se nije libila da fotografije prelepih predela podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

Na njima se može videti da je par obišao neke od istorijskih spomenika, kao i znamenitosti koje krase ovu prelepu zemlju. Bilo je tu i fotki sa plaže, ali, reklo bi se, jedna je njenim pratiocima bila zanimljivija od svih ostalih.

 

U pitanju je fotka na kojoj je lepa Mara u zagrljaju svog partnera. Jako ga je stisla u zagraljaj, ali ovog puta nam nije dozvolila da vidimo i kako on izgleda. 

 

 

Mnogi su bili razočarani, jer su očekivali da će Marija ovog puta otkriti malo više, pa su počeli da se nižu brojni komentari. Jedan koji je privukao pažnju glasio je:

 

- Pusti malo Baneta, da ga i mi vidimo - glasio je tek jedan komentar.

 

Marija je potom odgovorila na njega:

 

- Ma, taj ne voli da se slika - napisala je Kilibarda uz emotikone smeha.

 

 

Par je prošle godine planirao svadbu, koja je zbog korone odložena, a nakon toga se više nisu u javnosti mogle pročitati novosti u vezi sa njihovim odnosom i planovima za budućnost. 

 

Ono što se iz priloženog može videti jeste to da par uživa u vremenu koje provodi zajedno i da im očigledno nije od prevelikog značaja da stave svoj potpis na parče papira, jer on često ne znači mnogo.