(FOTO)

KESA ZA SMEĆE ili veliki crni oblak? Pevačica s najviše samopouzdanja ponosno pokazala najružniju haljinu na svetu

Dodela MTV muzičkih nagrada tradicionalno privuče mnogo pažnje zbog toaleta koje vidimo na crvenom tepihu, a čini se da smo ovog puta imali spektakl.

foto: Profimedia

Čekali smo dugo ovaj trenutak, a zvezde su se potrudile da imamo o čemu da pričamo. Neki su došli bez veša, neki su otkrili previše, bilo je i glamura, ali i promašaja.

 

Dodela MTV muzičkih nagrada svake godine prikaže da može bolje od prethodnog puta, pa smo se tako uverili i ove godine. Dovoljno je da samo malo bacite pogled na zvezde koje su pozirale fotografima i izaberete najlepšu i najružniju toaletu.

Najviše pažnje, ali i podeljenih mišljenja je privukla američka pevačica Lizo koja se pojavila u dosad najekstravagantnijem izdanju. Naime, ona je ponela kreaciju Jean Paul Gaultier i ne znamo da li se to može nazvati haljinom. U pitanju je crna pufnasta kombinacija bez ramena koja neke podseća na kesu za smeće, dok one umerenije podseća na veliki crni oblak.

Pevačica je zalizala kosu, imala je specifičan nakit, ali i ruž na usnama u crnoj boji. Ovakav izgled je prilično smeo i možda uobičajen u Americi, ali zasigurno da kod nas baš i ne bi naišao na bezbroj komplimenata.

 

Procenite sami da li vam se dopada ovakvo izdanje i možete li zamisliti sebe kao veliku zvezdu odevenu u kesu za smeće?