uznemirujuće

Polivanje, udaranje, ČIST BES: Konačno otkriveno šta se dogodilo u avionu pred razvod Breda Pita i Anđeline Džoli

Kada smo saznali da se Bred Pit i Anđelina Džoli razvode, mnogi su tvrdili da je kap koja je prelila čašu incident u avionu kom su prisustvovala njihova deca

foto: Profimedia

Kada je u septembru 2016. godine objavljeno da se glumci Bred Pit i Anđelina Džoli rastaju, svet je bio u šoku. Roditelji šestoro dece uvek su odavali utisak skladnog para i delovali zaljubljeno do ušiju, a od početka važe važili su za primer prave ljubavi u Holivudu.


Međutim, ubrzo je postalo jasno da su problemi u njihovom braku postojali već neko vreme, a isplivale su i fotografije iz jednog zabavnog parka na kojima se vidi kako se "Branđelina" prepire. Najveći skandal izbio je kada je otkriveno da je nedugo pre rastanka došlo do incidenta u avionu prilikom jednog porodičnog putovanja, a nikada nije do kraja bilo objašnjeno šta se tom prilikom dogodilo.

 

Spekulisalo se da je Bred bio nasilan, da je imao neku vrstu sukoba sa suprugom i njihovim najstarijim sinom Medoksom, a ubrzo je Anđelina optužila glumca za upotrebu narkotika i alkoholizam. On je zbog toga neko vreme morao da bude testiran na drogu svaki put kada je trebalo da se vidi s njihovom decom, a išao je i na odvikavanje od alkohola.


Sada su se, šest godina kasnije, pojavili detalji o spornom letu.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Naime, pre nekoliko meseci otkriveno je da je u FBI-u pokrenuta istraga protiv Breda Pita, a sada su se pojavili dokumenti u kojima se vidi da iza svega stoji njegova bivša supruga Anđelina Džoli i da se oni odnose na pomenuti događaj u avionu.


Kako piše Variety, Anđelina je FBI agentu rekla da je Pit "napao fizički i verbalno" decu i nju tokom putovanja. Ona tvrdi da ju je glumac odveo u toalet, "zgrabio je za glavu" i "pribio uza zid", sve vreme udarao plafon i vikao: "Ti sj*****š ovu porodicu".


Prilikom istog leta, navela je Anđelina Džoli, došlo je do još jednog incidenta, kada je zadobila više povreda, uključujući i jednu u predelu lakta.

 

Kako je istakla, Pit je u tom trenutku pio alkohol, a u jednom momentu ju je polio pivom i prosipao vino.

 

foto: Profimedia

Svemu su prisustvovala njihova deca, koja su u tom trenutku bila stara između osam i 15 godina, a nakon što je jedno od njih uvredilo oca, Bred Pit je "izgledao kao da će ga napasti", zbog čega je Anđelina stala između njih, a on ju je ščepao za vrat i gurnuo na sedište.


Nakon što je avion sleteo, ukupna šteta od prosutog vina po avionu iznosila je 25.000 dolara.


Džolijeva je navela da se glumac "ponašao nerealno" i da ju je uplašio toliko da se osećala kao njgov talac. Nakon što su doputovali, ona je predložila da s decom ode u hotel, na šta joj je Pit vičućiodgovorio: "Nećeš odvesti moju j****u decu".

 

foto: Profimedia

Prema rečima portparolke FBI-a Lore Ajmiler 2016, odlučeno je da neće biti dalje istrage i optužnice protiv Pita, nakon čega je Anđelina anonimno podnela tužbu na osnovu Zakona o slobodi informacija protiv FBI-a kako bi pribavila dokumente u vezi sa federalnom istragom protiv Breda.


Nijedno od dvoje glumaca nije se oglasilo povodom ovih tvrdnji.