ASTRO

Horoskop za vikend od 12. do 14. avgusta: Rakovi ne pitaju za POSLEDICE, dok će Ribe sačekati pravo uživanje

Saznajte kome se smeši uzbudljiv vikend, a ko će imati velike promene raspoloženja...

foto: JKstock/Shutterstock

OVAN

 

Uprkos vašim željama i planovima, ovaj vikend će od vas iziskivati stalnu akciju i angažovanje. Neko iz okruženja uporno pokušava da vas uvuče u raspravu koja nema kraja. Budite kreativni u izbegavanju zamki i prepreka i nemojte se upuštati u nešto za šta u startu znate da je besmisleno.

 

BIK

 

Bićete jako inspirisani, a istovremeno ćete biti u prilici da zaradite više novca. Fokusirajte se na širu sliku i ne dozvolite da vas iznenadi ako sretnete neku osobu iz prošlosti, iskoristite šansu za prijateljski razgovor.

 

BLIZANCI

 

Vikend Blizancima donosi nova interesantna poznanstva. Oslonite se na svoju intuiciju kako biste se našli na pravom mestu u pravo vreme. Pokušajte da ostavite obaveze za neki drugi dan ako je ikako moguće, jer vam organizacione sposobnosti neće biti baš na visini zadatka.

 

RAK

 

Rešeni ste da ostvarite svoj cilj po svaku cenu, ali često menjate plan, pa ni sami niste sigurni kako i šta treba da radite. Krajem vikenda sve što ćete želeti je iskrena komunikacija sa voljenom osobom.

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Vaše raspoloženje varira. Bićete i odlično raspoloženi, ali će zato vrlo lako neka sitnica moći da vas izbaci iz takta. Krajem vikenda možete imati osećaj da vas svi namerno provociraju i da samo žele da započnu svađu. Bitno je da celoj situaciji pristupite smireno.

 

DEVICA

 

Smanjite primebe na sve što neko drugi uradi i fokusirajte se na svoje zadatke kako biste postigli fantastičan rezultat. Kraj vikenda rezervišite za odmor i uživanje. Sada nije vreme za pravljenje velikih planova, već za predah i provođenje vremena sa bližnjima.

VAGA

 

Vi ste naročito raspoloženi za veliko društvo i avanture, pa se prepustite uživanju. Krajem vikenda će vas stići blagi umor od ljudi, pa se povucite i provedite vreme sa voljenom osobom, prijaće i njoj i vama.

 

ŠKORPIJA

 

Ovo je vikend koji kao da je predodređen za uređivanje životnog prostora. Ako osetite potrebu za spremanjem i čišćenjem slobodno odložite ostale obaveze i bacite se na posao. Nemojte gubiti previše vremena na detalje koje možda ne možete da promenite i uradite glavni zadatak koji ste sebi zadali.

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Malo ste rasejani i skloni greškama. Može doći do ozbiljnih verbalnih sukoba i uvreda, samo zato što ste posebno osetljivi u ovom periodu, pa obratite pažnju na to.

 

JARAC

 

Odličan period za finansije, očekujte čak i povišicu. Pokušajte samo da svoje ideje ne pretvorite u neku vrstu opsesije ni za sebe ni za druge.

Krajem vikenda postoji velika šansa da saznate nečiju tajnu ili nekome makar i neplanirano otkrijete svoju. 

VODOLIJA

 

Napravite granicu između želja i mogućnosti kako ne bi došlo do zabune. Kraj vikenda je povoljan period da preispitate svoje planove, posebno kada su finansije u pitanju. Napravite novi plan ili poboljšajte stari i što je najbitnije pridržavajte ga se.

 

RIBE

 

Vama dolaze pozitivne promene i vi ćete to osetiti vrlo jasno. Prepustite se uživanju i ne opterećujte sitnicama. Krajem vikenda bićete u stanju da i sami sebe iznadite rezultatima. Sa lakoćom ćete rešavati zadatke koji zahtevaju strpljenje i naučni pristup problemima.