ASTRO

Raspored planeta u avgustu donosi burne promene: 2 znaka će osetiti velike TURBULENCIJE, ali i blagostanje

0

Avgust će nekim znacima doneti velike promene na svim poljima, a da li ste baš vi među njima?

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Položaj planeta ovog meseca može doneti različite preokrete, nekim aće odgovarati, nekima ne, ali zasigurno je da će avgust uneti velike novosti u naš život.

 

Poljuljani međuljudski odnosi, ali i napredak na poslu, samo su neke od stvari koje očekuje pojedine znake Zodijaka. Samo dva znaka će osetiti maksimalno delovanje avgustvoskog rasporeda planeta i doživeće velike promene.

 

Rak

 

Vi ste bili u periodu kada vam ništa nije išlo po planu, ali sad će uslediti vreme za promene. Očekujte iznenađenja i na poslu, ali i u porodici. Upoznavanje sa osobom koja će vas oplemeniti će biti korisno za vas i potrudite se da je sačuvate ukoliko ste slobodni. Zauzeti Rakovi treba da obrate pažnju na svog partnera jer postoji mogućnost od udaljavanja i manjih problema. Očekuju vas krupne promene, a nekim od njih nećete baš biti zadovoljni.

 

Vaga

 

Vas očekuju različita iskušenja i biće ih više nego ikad. Ukoliko imate višegodišnju vezu, možda će uslediti kraj s obzirom da pred vašim iskušenjima pada sve što nije bilo dovoljno jako. Stare ljubavi će se vratiti pojedinim Vagama, ali samo ukoliko to obe strane budu želele. Iako vas na emotivnom planu očekuju poteškoće, što se tiče poslovnog života, sve će biti u najboljem redu i nadajte se napretku.

 

 

makonda-tracker