zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 8. do 14. avgusta): Jedan znak će morati dobro da razmisli

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

U dobrom ste zaletu, spremni da nadoknadite sve ono što ste svesno ili nesvesno, propustili u prethodnom periodu. Vraćaju vam se dobre ideje, ne nedostaje vam elana i optimizma. Ugovor koji ste trebali da potpišete i to davno, sada dovršavate uz podršku bliskih prijatelja. Ne sukobljavajte se sa partnerom, pustite situaciju da sama od sebe teče, kako bi najbezbolnije prošli kroz ovaj period. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa će imati više mogućnosti za neki novi početak. Moguća nesanica.

 

BIK

 

Potrebno vam je više originalnosti, ukoliko želite dobre promene i dešavanja na radnom mestu. Kopirajući druge, početak bi mogao biti dobar, ali ne za dugo. Na svoj način se ne bi pronašli u čitavoj toj situaciju. Ako je partner izašao iz duge veze ili braka, budite strpljivi. Zadržite prijateljski odnos, sve dok ne raščisti sve odnose iz prošlosti. Svakako da ste jedno drugom veliko osveženje. Budite oprezni pokretima, osetljivi su vam zglobovi desne noge ili ruke.

BLIZANCI

 

Promene na radnom mestu koje zahtevaju dodatnu obuku, usavršavanje... pozitivno će uticati na vašu budućnost u karijeri. Ne odbijajte takvu ponudu. Prirodno ste vrlo prilagodljivi, ali i pozitivno 'radoznali', uspećete lakše nego što mislite. Ako ste u braku ili dugoj vezi, sumnje bi mogle biti razlog velikog sukoba. Sve ono za šta niste potpuno sigurni, što niste proverili... ne ispitujte svog partnera. Mogli bi ga žestoko naljutiti i uvrediti. Promenljivog ste raspoloženja.

 

RAK

 

Mnogima od vas su poslovne situacije izmicale u prethodnih nekoliko meseci. Pokreću se dobri uticaji koji vam na lakši način donose propuštene prilike. Kako su pokrenuta pomirenja, dobro razmislite šta želite od bivšeg partnera, a šta on od vas. Ovde će morati biti prilagođavanja u međusobnim odnosima. Sve dok nsite sigurni u sebe ne pokrećite ništa, ima još vremena za pomirenje. Pozitivno razmišljate i imate više vere u sebe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker