astrolog savetuje

Кako će sezona Lava 2022. uticati na svaki horoskopski znak? Vodolije će se zaljubiti, Rakovi napredovati u poslu

0

Evo kako sezona Lavova utiče na svaki horoskopski znak...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Period vladavine Lava donosi priliku da postanete bolja verzija sebe. Potrudite se da ovaj period iskoristite kako biste postali samouvereni, senzualni i strastveni.

 

Sezona Lava je u znaku sjaja i glamura, pa očekujte da ćete se osećati odlično u narednih nekoliko nedelja.

 

Prva polovina sezone Lava unosi dramu u ljubavni život, ali postoji i potencijal za neke velike novčane dobitke ako dobro iskoritite date prilike.

 

Lav je fiksni vatreni znak. Ovo je period kada treba da date prioritet ljubavi prema sebi i period kada treba da se opustite i ne shvatate život previše ozbiljno. Pošto Lavom vlada peta kuća kreativnosti i zadovoljstva, narednih nekoliko nedelja će sigurno izneti vaše umetničke strasti u prvi plan.

 

Ovan (21. mart - 19. april)


Napravite malo mesta strasti. Sezona Lava pokreće vašu zonu zadovoljstva. Usredsredite se na to da sebe i svoje velike kreativne projekte postavite na prvo mesto.

 

- Sezona Lava će pojačati intenzitet u svim oblastima vašeg života koje se tiču umetnosti, muzike, stvaranja i radosti - kaže čuveni američki astrolog Loren Eš.

 

Očekujte povećanje samopouzdanja i inspiracije u vezi sa svojim najnovijim kreativnim poduhvatima. Držite oči otvorene za nove mogućnosti i pokažite svoje veštine. Ostanite maštoviti tokom ovog perioda, isplatiće vam se.

 

Bik (20. april - 20. maj)

 

U poslednje vreme ste često bili u pokretu, ali tokom sezone Lava ćete moći malo da predahnete.

 

- Ovog meseca tranzit vas poziva da provođite vreme sa svojim prijateljima i voljenima - objašnjava Eš.

 

Ovo je dobar trenutak da usredsredite svoju energiju i brinete o svom srcu i mentalnom zdravlju.

 

Blizanci (21. maj - 20. jun)


Sezona Lava vam donosi gomilu novih, smelih ideja. Nosite svesku da zapišete potencijalne kreativne projekte. Ipak, budite oprezni jer tvrdoglavost može da vas dovede u tešku situaciju koja može imati ozbiljne posledice.

 

- Vaš um će trčati 1000 kilometara na sat tokom ovog tranzita - objašnjava Eš.

 

Od 4. avgusta ćete uspostaviti neka nova poznanstva, a koja će vam pomoći da jasnije vidite kojim putem treba da idete.

 

Rak (21. jun - 22. jul)

 

Dok ostali znaci mogu biti u žurbi tokom sezone Lava, od vas se traži da usporite. Sledećih nekoliko nedelja je posvećeno dekonstrukciji onoga što znate i ponovnom stvaranju novih znanja koja će vam pomoći da unesete udobnost i stabilnost u svoj život.

 

- Dok sunce u Lavu prelazi u vašu drugu kuću finansija, novca i prihoda, važno je da se fokusirate na ono što vam je veoma važno - objašnjava Eš.

 

Ostanite fokusirani oko 11. avgusta kada mesec aktivira vašu osmu kuću emocionalnih granica i rasta. Vreme je da budete iskreni kada su vaše granice u pitanju i da konačno izađete iz zone komfora.

 

Nastavak na drugoj strani...

 

makonda-tracker