probajte

Otvorila se magična LAVLJA KAPIJA: Moćni ritual za ispunjenje želja koji se oslanja na učenje Nikole Tesle

0

Iskoristite otvaranje energetskog portala po imenu Lavlja kapija i primenite metod 369, niz afirmacija koji pruža izobilje i blagostanje

foto: Kjersti Joergensen/Shutterstock
foto: Kjersti Joergensen/Shutterstock

Energetski portal Lavlja kapija otvorio se 8. avgusta i imaće uticaj sve do 12, zahvaljujući moćnom numerološkom nizu 8-8.


Astrolozi ističu da ovaj astrološki portal pripadnicima većine znakova Zodijaka jača intuiciju u narednim danima, da će energetske vibracije biti visoke i da ćemo doživeti oslobođenje zaostalih i negativnih emocija. Očekuje se i jačanje kreativnosti, kao i uspostavljanje harmonije.


Postoji mnogo moćnih rituala koji se primenjuju kod ovako krupnih fenomena, a jedan od najpopularnijih je metod 369, koji deluje tako što u život privlači obilje i ispunjenje želja.

 

 

Šta je metod 369?


Društvena mreža Tik Tok preplavljena je u poslednje vreme heštegom #369method, koji do sad ima više od 165 miliona pregleda. Kako objašnjavaju upućeni u numerologiju, trik je u tome da se zapišu želje i manifestuju tri puta ujutro, šest puta u toku dana i devet puta uveče.


Slavni Nikola Tesla bio je prvi koji je tvrdio da su brojevi 2, 6 i moćna manifestacija, a duhovna savetnica Dajana Zelacki kaže da je on "verovao da su ovi božanski brojevi ključ za otvaranje Univerzuma". Oni imaju važnu ulogu i u Zakonu privlačenja, po kom prizivamo u život ono čemu pridajemo značaj.

 

brojevi, Numerologija
foto: Shutterstock

Broj 3 predstavlja našu vezu sa izvorištem i Univerzumom, kao i naše kreativno izražavanje

 

  • Broj 6 predstavlja unutrašnju snagu i harmoniju
  • Broj 9 predstavlja unutrašnji preporod

 

 

Kako primeniti metod 369?

 

Najpre dobro razmislite šta želite da manifestujete. Kada vam to bude jasno, vreme je za afirmaciju. Recimo, ako je vaša manifestacija novac, afirmacija bi trebalo da glasi "Primiću veliku svotu novca".


Potom zapišite svoju afirmaciju triput čim ustanete izu kreveta. Tokom popodneva, zapišite je još šest puta, a potom pre odlaska u krevet stavite svoju afirmaciju na papir još devet puta.


Kako Dajana Zelacki objašnjava, naravno da nije dovoljno sedeti kod kuće i želeti, već i sami treba da pomognemo Univerzumu da nam otvori put ka ispunjenju želja. To znači nepropuštanje prilika i akciju kad god se ukaže mogućnost za uspeh!

 

 

makonda-tracker