"obožavala sam ga..."

Ljubio je i Nedu Arnerić i MIS SVETA: Bivši muž Tanje Bošković bio je MILJENIK SLAVNIH LEPOTICA, a ovako su se rastali

Proslavljena glumica od početka karijere važi za jednu od najlepših Srpkinja, a ona nikada nije pričala previše o svom privatnom životu. Međutim, jednom prilikom je otkrila zanimljiv detalj

foto: Damir Dervišagić

Glumica Tanja Bošković, koja je nedavno nagrađena prestižnim priznanjem "Žanka Stokić", i danas je jedna od najlepših slavnih žena na prostoru bivše Jugoslavije.


Od prvih dana karijere, ona osvaja svojim osmehom i šarmom, a svi su se uvek pitali ko je osvojio njeno srce. Tanja nikada nije pričala previše o svojoj privatnosti, ali je poznato da je jedan od onih koje je glumica volela reditelj Dejan Karaklajić, s kojim ima dvoje dece, sina Đorđa i ćerku Lanu.


Đorđe, koji je završio Fakultet političkih nauka, danas živi u Americi, dok je glumičina ćerka Lana pošla njenim stopama i uspešna je glumica.


Tanja nije delila mnogo detalja o svojoj ljubavi s Karaklajićem, ali je pre nekoliko godina ispričala da je njena ljubav prema teatru jedan od razloga kraha njihovog braka.

 

FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Dragan Kadić


Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: "Ne vredi, ti si udata za pozorište" — ispričala je Tanja jednom u emisiji Exkluziv.


Ona je tada istakla da se ni danas ne opterećuje tuđim mišljenjem i da ponosno pokazuje svoje prirodno i pravo lice.

 

I dalje idem nenašminkana, baš me briga da li će ko da me slika nasred ulice, baš me briga za sve komentare, nisam član nikakvih mreža, niti me to zanima — istakla je glumica.

 

FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages


Malo je poznato da je Karaklajić bio u braku i s glumicom Nedom Arnerić, još jednom lepoticom koja je oduševljavala staru Jugoslaviju.


Kako se navodilo, Nedu je sreo, po jednoj priči, na snimanju "Užičke republike", a po drugoj, upoznali su se kada je ona imala 21 godinu i već bila slavna. Ostali su prijatelji nakon razvoda, a kasnije je Neda uplovila u brak sa Miloradom Meštrovićem. O Nedi je uvek govorio sve najlepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu.


Dejan je bio u braku i sa manekenkom Majom Štajner, a čuven je i po vezi sa nekadašnjom Mis sveta i devojkom koja je krasila naslovnicu Plejboja, Ingeborg Sorensen.


Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku ― rekao je Dejan u jednom intervjuu.


Reditelj je, potom, stupio u brak sa Žanom Karaklajić.

 

foto: Nemanja Nikolić