niste znali

Za njom je uzdisala Jugoslavija, a ona je PATILA za njim: Naša SLAVNA GLUMICA je bila ludo zaljubljena u Zdravka Čolića

0

Zdravko Čolić je najveća regionalna zvezda i za njim su svojvremeno ludele mnogobrojne devojke Jugoslavije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Zdravko Čolić je oduvek glavna tema medija, što zbog svoje uspešne karijere, što zbog porodice i života koji živi mimo velikih skandala i trzavica.

 

On je važio i za jednog od najpoželjnijih muškaraca tog vremena, a osim običnih i nepoznatih devojaka i obožavateljki, brojne dame sa javne scene su želele da budu sa Zdravkom.

 

Među zanimljivim pričama o životu Zdravka Čolića nalazi se ova o našoj slavnoj glumici koja je želela da bude sa Čolom. Da su ovi navodi tačni, potvrdio je i menadžer Velibor Džarovski.

 

–  Bila je luda za njim. Rekla je da će da se ubije ako ne bude sa njim. Međutim, Čola mi je rekao, pusti to, ona je u nekoj dugoj vezi. On nije hteo da se meša ni u čiju vezu. Međutim, ona nas je izluđivala. Mi na morskoj turneji, ona za nama. Bili smo u Cavtatu, kad je došla. Balkoni u hotelu su nam bili blizu i ona pozove da dođemo na kafu preko balkona, ali ja nisam smeo, jer se plašim visine, a Čolić joj kaže jesi li ti normalna svi znaju i tebe i mene. Posle toga godinama nismo razgovarali s njom – rekao je Džarovski.

 

Radi se o Nedi Arnerić, tada mladoj glumici sa karijerom u usponu, koja se sviđala celoj Jugoslaviji.

Neda je i sama često isticala da je gajila simpatije prema brojnim muzičarima, ali joj je najviše smetalo što je, zbog njenih godina, niko nije uzimao za ozbiljno i u njihovim očima je bila samo klinka, iako je tada već imala zapažene uloge.

 

– Svaki mesec sam menjala muzičare u koje sam se zaljubljivala. Prvo je u mom životu bio Zoran iz „Crnih bisera“, pa Đani iz „Zlatnih dečaka“, pa Viktor iz „Robota“, pa Dražen iz „Crvenih koralja“. Svih sam se setila, hahaha, bravo, Nedo. Ali, to su bile, kako bi se reklo – simpatije. To su mi bile neostvarene ljubavi. Sviđali su mi se i Bregović i Čolić. Čola je pretpostavljao. Bila sam možda i pomalo otvorena. Ali imala sam kompleks što sam najmlađa. I dodavala sam godine. Gledali su me kao klinku i nisu me uzimali za ozbiljno. Verujem da je „Bijelo dugme“ mislilo: „Šta će nam ova klinka da nam se kači na vrat?“ A ja sam bila klinka sa ozbiljnim zanimanjem. Sa filmskom biografijom od šest i sedam filmova – iskrena je bila svojevremeno Neda.

 

 

makonda-tracker