Dopada li se i vama?

Predsednik Ukrajine u krevetima hiljada devojaka! Žene POLUDELE za Zelenskim, a sad nije (toliko) nedostižan

Je l' i vama malo lakše da podnesete teške vesti kada se u njima pojavi predsednik Ukrajine, neobrijan i u maslinastozelenoj majici...?

foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iz tragičnih razloga — ruske invazije, proteklih mesec dana svi znaju ime predsednika Ukrajine. Vladimir Zelenski obraća se svakodnevno svetu i gotovo da ne izlazi iz svoje kancelarije, a zbog njegovih brojnih nastupa u javnosti, on je privukao i nešto više ženskih pogleda nego inače.

 

Već nedeljama žene na društvenim mrežama pokazuju simpatije prema Zelenskom zbog njegovog izgleda i, ne tipično predsedničkog, pojavljivanja pred kamerama u maslinastozelenoj majici, duksu i u sportskoj odeći, koja naglašava njegov stas. Na Tviteru se iz dana u dan nižu šale na taj račun, a jedna od onih koja je privukla najviše pažnje jeste komentar "Svi muškarci na svetu, kako je živeti sa saznanjem da će vaša žena večeras ležati pored vas i zamišljati Vladimira Zelenskog?".

 

FOTO: Handout/AFP/Profimedia
FOTO: EPA-EFE/Toms Kalnins
FOTO: EPA-EFE/TOMS KALNINS
FOTO: EPA/TATYANA ZENKOVICH
FOTO: EPA-EFE/CARL COURT / POOL
FOTO: EPA-EFE/GREGORIO BORGIA / POOL
FOTO: ABACA / Abaca Press / Profimedia


Na žalost dama, predsednik Ukrajine je godinama srećno oženjen prelepom Olenom, ali nije baš u potpunosti nedostupan!

 

Naime, jedan češki dizajner dosetio se kako može ove simpatije da iskoristi da pomogne ukrajinskom narodu koji je ugrožen i ostao bez krova nad glavom zbog ratnih zbivanja. Tomaš Brinek je napravio jastuke s portretom Vladimira Zelenskog.

 


Mnogi ljudi, uglavnom pripadnice lepšeg pola, vide ga kao neku vrstu seks simbola, pa sam dobio ideju da napravim jastuk koji izgleda kao on kako bi ga zapravo i imale u krevetu — šaljivo je opisao svoj projekat Brinek.

 


Ovaj dizajner, koji se često šali na račun političara i ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu, otkrio je da je njegova ograničena serija ručno izrađenih jastuka već naručena više od dve hiljada puta i da je skupio oko 19.000 dolara. Sav zarađeni novac doniraće Ukrajincima koji su pogođeni ratom.

 


Ideja je zaista nastala iz šale, ali profit može da donese dobro Ukrajini — ponosan je Brinek.


On je otkrio i da će, zbog ogromnog interesovanja, napraviti još jednu seriju ovih jastuka.