holivud na nogama

Nož u leđa Kloi Kardašijan — JAČI NEGO IKAD: Tristan Tompson čeka dete s drugom ženom

Iako je delovalo da su Kloi Kardašijan i Tristan Tompson ostavili njegove preljube i skandalozne afere iza sebe, munjevito se proširila vest da on čeka bebu — ali sa svojom instruktorkom

foto: PLANET PHOTOS/Profimedia

Tristan Tompson, kako pišu mediji, čeka treće dete — ali ne sa Kloi Kardašijan.

 

Košarkaš Sakramento Kingsa, navodno, čeka bebu s Marali Nikols, koja je njegov lični trener i fitnes instruktorka!

 

Nikolsova je tužila Tompsona za izdržavanje deteta, iako se beba još nije rodila. Beba je, navodi se začeta u martu, na Tompsonov trideseti rođendan, kada je bio u staroj/novoj vezi sa Kloi Kardašijan, s kojom ima ćerku Tru.

 

 

Tompson je priznao da je imao seksualne odnose sa Nikolsovom nekoliko puta u hotelu nakon što su zajedno prisustvovali istoj proslavi. Ipak, on tvrdi da je to bio jedini put kada su bili intimni. Nikols tvrdi da je njihova afera trajala "barem pet meseci" pre proslave njegovog rođendana, kao i da se nastavila nakon što je zatrudnela.

 

Navodi se i da je Tristan tražio od svoje ljubavnice da abortira kad je saznao da je trudna! Trudnica je po svom advokatu poslala dokaz u vidu tekstualnih poruka koje je razmenila s košarkašem, gde joj je tražio da trudnoću prekine i pretio joj da neće uspeti u svojim namerama. 

 

 

Tompson demantuje da je on slao te poruke.

 

Nikolsova je izbrisala sve svoje fotografije s društvenih mreža, uz poruku da želi privatnost za sebe i bebu, a trenutno se nalazi u 38. nedelji trudnoće.

 

Kloi Kardašijan se još uvek nije oglasila. Podsetimo, njena veza sa Tristanom Tompsonom od samog početka je veoma kontroverzna, jer je poznato da ju je varao dok je bila trudna, a uhvaćen je u strastvenim poljupcima s drugom ženom dva dana nakon što se Kloi porodila. Ona se, uprkos svemu, mirila sa njim, zbog čega su je mediji i fanovi nazivali "najvećom krpom Holivuda". Tompson, osim ćerke Tru, ima i sina Prinsa sa Džordan Krejg.

 

FOTO: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram