pohvalila se

SVE JE OPROSTILA! Kloi Kardašijan se udaje za zgodnog (i nevernog) košarkaša i MORATE da vidite kako je to saopštila

0

Zvezda rijalitija "U korak s Kardašijanovima" već neko vreme ne krije da je oprostila ocu svoje ćerke preljubu, a sada se sprema da s njim stane na ludi kamen.

foto: Instagram
foto: Instagram

Kloi Kardašijan (36) potvrdila je glasine da se verila s košarkaškom zvezdom Tristanom Tompsonom kada je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj sija dijamantski prsten.


Najmlađa od sestara Kardašijan objavila je fotografiju u čijem su prvom planu njena zadnjica i cipele, ali su one pala u drugi plan zbog prstena s ogromnim kamenom.

 


To je podstaklo spekulacije da je Kloi rekla "da" svom dečku, a voditeljka Morgan Stjuart nije odolela, pa je prokomentarisala: "Jesu li...?", na šta je Kloi odgovorila: "Da, jesu".

 


Iako je Kloi svojevremeno izjavila da Tristanu nikad neće oprostiti što ju je prevario sa Džordin Vuds, najboljom drugaricom njene polusestre Kajli Džener, koju su svi Kardašijanovi i Dženerovi doživljavali kao člana porodice, ona je ubrzo posustala. Kloi je dugo ćutala zbog negativne reakcije njenih fanova, ali se mesecima spekulisalo da je ponovo u vezi s Tompsonom, kome ovo nije bila prva prevara. Naime, američki paparaci su ga više puta uhvatili "na delu", a čak je s dvema devojkama otišao u hotel u trenutku dok je Kloi brojala poslednje sate pred porođaj.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Par ima ćerkicu Tru, a već izvesno vreme se piše da pokušavaju da dobiju još jedno dete.

 


 

makonda-tracker