sada je i zvanično

NAZIVAJU JE "NAJVEĆOM KRPOM HOLIVUDA": Kloi je OPROSTILA ocu svoje ćerke sve gnusno i NEOPROSTIVO što joj je uradio!

0

O njegovim šokantnim prevarama čitao je ceo svet, a nakon dve godine spekulacija sada stiže i potvrda da je najmlađa od sestara Kardašijan prešla preko svega

foto: Instagram
foto: Instagram

Kloi Kardašijan i košarkaš Tristan Tompson izgledali su kao idiličan par, ali to nije potrajalo — vrlo brzo pojavile su se glasine da joj nije veran, potom i snimci na kojima se on u klubovima provodi s nepoznatim devojkama, ide s po nekoliko njih u hotelske sobe, a navodno je njen porođaj, kada je na svet donosila njihovu ćerku Tru, dočekao je na orgijama. Pisalo se da je i dva dana nakon što se Kloi porodila uhvaćen kako se ljubi s drugom, a kap koja je prelila čašu bilo je to što ju je prevario sa Džordin Vuds, najboljom drugaricom Kloine polusestre Kajli Džener.

 

Čim su raskinuli, Tristan je počeo da "bombarduje" Kloi komplimentima na Instagramu i "obigrava" oko nje i porodice Kardašijan-Džener, a ubrzo su počele spekulacije da mu je Kloi ponovo sve oprostila. One traju već dve godine, a Kloi je dugo sve negirala i tvrdila da su Tristan i ona samo prijatelji i da moraju dobro da se slažu jer zajedno imaju dete. To ne sprečava glasine o njihovom pomirenju, a nedavno je počelo da se šuška i da Kloi i Tristan ponovo čekaju bebu. Zbog toga su je "tviteraši" prozvali "najvećom krpom u Holivudu", "glupačom", a ovo su samo najpristojniji komentari na koje smo naišli.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Bolesne i bolne stvari koje ljudi govore... Zgrožena sam svim ovim što vidim – napisala je Kloi na Tviteru. – Govorite zle stvari o meni zbog glasine. Ako je tačno, to je moj život, ne vaš.


Sada je, po svemu sudeći, zvanično da su Kloi i Tristan zajedno. Rijaliti zvezda je, naime, na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u bikiniju i prikupila brojne komplimente od svojih pratioca, a među njima se našao i Skot Disik, bivši partner njene sestre Kortni i Kloin prijatelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Tristan je srećan čovek – napisao je Skot.


Budući da je on i te kako upućen u život Kardašijanovih i čest gost u njihovim domovima, svi veruju da veću potvrdu od ove nećemo dobiti. Inače, mnogi su primetili i Tristanov komentar, prepun "zaljubljenih" emodžija i vatre...

 

 

makonda-tracker