nazire se pomirenje?

Čak su uskladili i autfite: Kim Kardašijan sa decom na promociji Kanjea Vesta, od Irine Šajk — ni traga

1

Kim Kardašijan i Kanje Vest bili su jedan od najuspešnijih parova sveta, razveli su se, ali nema kraja zapetljanim ljubavnim i porodičnim odnosima. Ipak, čini se da trenutno ima velikog pomaka, pa možda i naznaka — pomirenja!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim i Kanje možda nisu više par, ali ne prestaju da podržavaju jedno drugo u javnosti — uprkos svemu!

 

Jedna od najpoznatijih i najbogatijih žena sveta Kim Kardašijan zajedno sa decom Nort (8), Sejntom (5), Čikago (3) i Psalmom (3) stigla je na proslavu i promociju albuma Kanjea Vesta, pod nazivom "Donda".

 

Promocija albuma koji se dugo očekivao odigrala se na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti, u Džordžiji, a najprimećenija osoba u publici, bez sumnje, bila je Kim. Osim dece, sa njom je bila i njena rođena sestra Kloi Kardašijan.

 

 

Nakon što su se Kim i Kanje razveli u februaru, dosta se pisalo o njihovom turbulentnom odnosu, koji je sada, čini se, neuporedivo bolji i mirniji nego ranije. Oni funkcionišu lepo što se tiče roditeljstva, podelili su starateljstvo, a nedavno su zajedno otputovali u San Francisko. Kako pišu strani mediji, odlučili su da na prvo mesto stave svoje četvoro dece.

 

Ja ću zauvek biti Kanjeov najveći fan. On je otac moje dece. Kanje će uvek biti porodica”, nedavno je ispričala Kim.

 

 

Ipak, šuška se i da Kim očajnički želi pomirenje sa bivšim mužem. Otkako je on uplovio u vezu sa Irinom Šajk, Kim nije bila najsrećnija, mada deluje da je njihova romansa bila kratkog veka. Šajkova se nije pojavila na promociji albuma "Donda", a govori se i da su se njih dvoje zbog daljine i nekompatibilnosti brzo ohladili jedno od drugog, na prvom mestu manekenka.

 

S druge strane, Kris Džener, mama Kim Kardašijan, ima plan da spoji ćerku i Aleksa Rodrigeza, bivšeg verenika Džej Lo. S obzirom na to da je Kim odlučila da se noćas pojavi u crvenom autfitu, koji je uskladila sa Vestovim, čini se da joj teško ide od ruke ponovno zaljubljivanje...

makonda-tracker