uvek isto

OPROSTILA MU JE PREVARU PRED POROĐAJ, ALI ON SE NE MENJA: Kloi Kardašijan ponovo raskinula sa ocem svoje ćerke

0

Kako javljaju američki mediji, samo što je rijaliti zvezda potvrdila da se pomirila s košarkaškom zvezdom, usledio je novi raskid

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (36) i Tristan Tompson (30) ponovo su raskinuli, tvrdi InTouch, navodno neporedno pre nego što je NBA igra viđen kako se provodi u jednom hotelu s nekoliko devojaka.


Kloi je ponovo raskinula s Tristanom, a to se dogodilo pre njegovog skandala na privatnoj žurki — rekao je izvor blizak starleti. — Rastali su se prijateljski, ali nakon ovoga... Ko zna.


Kako je neimenovani izvor objasnio, sportista s kojim Kloi ima ćerku Tru jednostavno nije dobar saputnik za Kloi.


Tristan će uvek biti Truin tata i on je dobar otac, ali nikad neće biti dobar partner za Kloi — istakao je izvor.

 

1 / 12 Foto: Instagram


Kloi i Tristan započeli su vezu 2016. godine, a ćerku su dobili dve godine kasnije. Sve vreme tokom njihove veze pojavljivale su se glasine da košarkaš vara rijaliti zvezdu, snimci na kojima se provodi s nepoznati devojkama i odvodi ih u hotele, a najveći šok dogodio se kada je to učinio dok je Kloi brojala poslednje sate pred porođaj. Najmlađa od sestara Kardašijan mu je opraštala, sve dok nije saznala da se ljubio sa Džordin Vuds, najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener i porodičnom prijateljicom. Ubrzo potom počele su spekulacije da je Kloi posustala i ponovo mu oprostila, ali za to nije bilo potvrde do pre samo nekoliko meseci.

 

Kloi je nedavno podstakla spekulacije da su se verili pozirajući u kupaćem s dijamantskim prstenom u prvom planu, a pisalo se da par pokušava da dobije još jedno dete.
 

 

makonda-tracker