zrači samopouzdanjem

Praktično, provereno i emituje ― MOĆ! Kraljica Leticija ponovila svoj zaboravljeni (I TAKO TRENDI) jesenji autfit

Leticija od Španije, supruga kralja Felipea VI, žena je koja ume da nosi sve što poželi! Ipak, ako nas pitate njene poslovne odevne varijante su jednostavno neprevaziđene, a ova je jedna od boljih.

foto: Profimedia

Budući da je i sama godinama radila kao novinar, i u tome bila izuzetno uspešna i cenjena, kraljica Leticija od Španije ne propušta događaje koji se tiču njenog starog posla.


Ona je navodno toliko uživala u čarima novinarstva da je želela da nastavi da se bavi ovim poslom i po udaji za kralja Felipea, ali joj ta želja ipak nije bila uslišena, te se posvetila kraljevskim dužnostima. Na njenu sreću, to često podrazumeva dodele nagrada za novinarstvo i saradnju s njenim starim kolegama, a juče se s njima družila na seminaru u Riohi.

 


Španska kraljica je prisustvovala ovoj manifestaciji po deseti put, a pripremila je za tu ptiliku, kao i svake godile vrlo zanimljivu odevnu kombinaciju koja odiše poslovnim stilom, ali je prilično praktična i maštovita.


Ključni deo Leticijinog autfita je pepito karo crno-beli blejzer svog omiljenog high street španskog brenda Uterque koji ima dvostruko kopčanje, lažne džepove, blago je strukiran i nešto duži. Njemu je, umesto suknje u istom dezenu, kako se sako reklamira, ili pantalona, dodala uske helanke od lažne kože iste modne kuće, koje su njenom izgledu dale pomalo edgy notu.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Španska kraljica ponela je uz to crnu bluzu i crne salonke od prevrnute kože s  visokom štiklom, dok je kosu pustila, a šminku ponovo svela na minimum.


Inače, ovo je kombinacija u kojoj smo već videli Leticiju u januaru 2020. godine na jednom poslovnom sastanku, s tim što je tom prilikom nosila crnu rolku i lakovane cipele. Takođe, pepito karirani sako kraljica Španije nosila je i početkom ovde godine, ali u spoju s potpuno neočekivanim donjim delom odeće!