selena gomez, čuvaj se!

Njoj se divi i Kajli Džener, a naše tinejdžerke je odavno osvojila: Srpska zvezda postaje pevačica - i sprema se da osvoji svet!

1
Pre nekoliko dana Marija Žeželj je na svom YouTube kanalu otkrila fanovima da je potpisala ekskluzivni ugovor u da uskoro objavljuje prvi singl na svom VEVO kanalu.

 

foto: Instagram

Potpisivanjem ovog ugovora Marija Žeželj se pridružuje velikoj Universal Music porodici u kojoj su između ostalih Džastin Biber, Selena Gomez, Šon Mendes, Hejli Stajnfeld i The Weeknd, ali i regionalne zvezde kao što su Nina Kraljić, Ivana Kindl, Frenki, Luk Blek i drugi.

 

Yasserstain, Marija Žeželj, Zvoganj, Kovalska, Deni... Ako ne znate ko su oni, pregazilo vas je vreme (VIDEO)

 

 

A post shared by Marija Žeželj (@marijazezelj) on


- Veliko je zadovoljstvo biti deo industrije koja pruža šanse umetnicima da pokažu sve svoje talente, da ih nadograđuju i razvijaju i da u tome budu uspešni. To zadovoljstvo je utoliko veće kada upoznate jednu mladu umetnicu čije vreme tek dolazi, koja zna šta želi, šta može, slobodna je i spremna na izazove. Videti te talente kako deluju i inspirišu, tako se stvara magija! Iako mlada, Marija svim svojim uspesima dokazuje da svoj izuzetan dar usmerava uvek na pravo mesto i veoma mi je drago što je prihvatila naš poziv u ovu uzbudljivu muzičku pop avanturu - rekao je marketing stručnjak Ilija Milošević.
 

 

makonda-tracker