jedino što joj treba

Dok se leči, od njih će dobiti najlepši poklon: Princ Hari i Megan Markl za Kejt Midlton imaju nešto neprocenjivo

1

Dever i jetrva princeze od Velsa poželili su joj da brzo ozdravi čim su saznali da ima kancer, a sada je otkriveno kako se ponašaju prema njoj u ovom složenom trenutku

Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonu
Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonufoto: EPA / NIC BOTHMA

Otkako je Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa VIlijama, saopštila da boluje od raka 22. marta, tihi sukob princa Harija i Megan Markl, vojvode i vojvotkinje od Saseksa, sa ostakom porodice kao da je na pauzi.


Uz izuzetak drame koju su mediji prozvali "ratom džemova", javnost se uglavnom ne bavi odnosom unutar tzv. Firme, uprkos tome što princ Hari ovih dana dolazi u Britaniju povodom obeležavanja godišnjice svojih Igara nepobedivih.


Kako sada pišu američki mediji, princ Hari i Megan Markl ne žele da otežavaju situaciju budućoj kraljici u tako teškom trenutku.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žele da zadrže mnogo poštovanja i da ne dodaju stres u ovoj situaciji. Ako Vil i Kejt žele svoj prostor, Megan i Hari će im ga pružiti – kaže za Us Weekly neimenovani izvor blizak kraljevskom paru.

 

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari i Megan Markl nisu zajedno viđeno otkako su pozdravili narod posle smrti kraljice Elizabete II
Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari i Megan Markl nisu zajedno viđeno otkako su pozdravili narod posle smrti kraljice Elizabete IIfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Drugi anonimni izvor, koji je pak upućen u stanje u Kensingtonskoj palati, ističe da oni razmatraju svoja stanovišta o prilikama u britanskoj kraljevskoj porodici.


Oni žele da imaju odnos s Megan i Harijem i ne bi hteli da se ljutnja prenese na sledeću generaciju – kaže osoba bliska princu i princezi od Velsa. – Oni žele da poprave odnose s njima zbog dece.


Iste večeri kada je Kejt Midlton podelila svoje obraćanje javnosti u kom je objasnila da se leči od karcinoma, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa oglasili su se i poželeli joj da se opravi.

 

Megan Markl i princ Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl i princ Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kejt i porodicu i nadam se da će moći da sačuvaju privatnost i mir – poručili su kratko princ Hari i Megan Megan, kojima je zamereno jer su pomenuli privatnost, jer se veruje da su time aludirali na to što oni nemaju mira od medija.

 

Mediji su potom javili da su oni kontaktirali s Kejt Midlton i princem Vilijamom, kao i da se vojvotkinja od Saseksa raspituje kod svojih izvora u Kensingtonskoj palati o stanju princeze, ali nije poznato da su ponovo komunicirale.

 

Pogledajte poruku Kejt Midlton.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo srpskog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker