U dom Nataše Bekvalac stigao novi član porodice: Katja uzbuđeno trči i smeje se, ali ostali nisu bili toliko ODUŠEVLJENI

0

Nakon što je videla fotografije povređenog psa, Nataši nije trebalo mnogo da sedne u auto i ode po njega 

NATAŠA BEKVALAC USVOJILA NAPUŠTENO PSA
NATAŠA BEKVALAC USVOJILA NAPUŠTENO PSA foto: Instagram / bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac jedna je od onih žena koje imaju veliko srce. To je potvrdila još jednom nakon što je učinila još jedno dobro delo. Ona je udomila napuštenog psa, koji je bio teško povređen, a potom ga odvela kod veterinara, sredila ga kod grumera i dovela ga u svoju kuću. 

 

Njena ćerka Katja bila je veoma uzbuđena što je pas, kojem je ona dala ime Hepi došao u njihov dom. I dok se ona igrala sa njim, krila se iza kreveta, a on je tražio i trčao za njom po kući, ostali psi, koji su već duže vreme članovi porodice Nataše Bekvalac nisu bili oduševljeni pridošlicom. 

 

 

Razigrani Hepi je išao od jednog do drugog psa, njuškao ih, želeo je da se igra, što se nijima uoište nije dopala. Blagim režanjem upozoravali su ga da ih ne dira, ali Nataša ih je smirivala blagim glasom. 

 

Ona je objavila niz storija koji pokazuju koliko vedrine i radosti je Hepi doneo u njihov dom, a neke od kadrova smo sačuvali za vas pa ih možete pogledati u galeriji koja sledi. 

 

1 / 10 Foto: Instagram / bekvalceva

 

- Nađen je rastrgan od strane drugih pasa, u teškom stanju, zapušten i tek je davao znake života... bez čipa, promrzao... Njegovu sliku nekoliko puta sam pogledala, i rešila da ne reagujem jer ne mogu spasiti svakog psa sa ulice - napisala je Nata u opisu prvog storija, pa je nastavila:

 

- Već imam Miška koji je izbačen sa svom svojom braćom i sestrama u kesi, ekstremno je glup, ali pun ljubavi i ne bih ga nikome dala, ali vratimo se našoj priči. Pokazala sam slike ovog psa Katji koja mi je samo rekla: "Mama, to je moj pas i zvaće se Hepi", ajmo po njega. Teško žabu u vodu naterati, upalile smo auto i krenule po Hepija.

 

 

Nakon što se Hepi pridužio ostalim psima u kući, dobrodošlica je bila pomalo hladna. 

 

- Da, dobro vidite... ovo je Hepi. Ne mogu da se pohvalim da je imao baš dobru dobrodošlicu od strane Lane i Miška, ali živ pas se na sve navikne. Ne mogu opisati koliko ljubavi i haosa je uneo u naš dom - napisala je Nataša.

 

Ona je potom podelila još niz preslatkih videa Katje i Hepija, nakon čega je pala i odluka da Hepi ostaje u njihovom toplom domu, jer me malena devojčica pristala da on bude njena obaveza. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker