nastavljaju se spekulacije

Dobro pogledajte fotografiju sina Kejt Midlton: Košulja princa Luija na rođendanskom portretu podgreva TEORIJE ZAVERE

1

Samo što su se spekulacije i teorije zavere u vezi s Kejt Midlton i kraljevskom porodicom smirile, stižu nove...

Princ Džordž, princ Lui i princeza Šarlot u kočiji
Princ Džordž, princ Lui i princeza Šarlot u kočijifoto: EPA/ ANDY RAIN

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, podelili su juče novi portret svog najmlađeg deteta princa Luija, povodom njegovog šestog rođendana.


Na zvaničnom profilu na Instagramu kraljevskog para osvanuo je portret malog Luija, uz zahvaljivanje fanovima kraljevske porodice na lepim željama, a kao autorka fotografije navedena je njegova majka Kejt Midlton, koja se trenutno leči od raka.


Maleni princ Lui pozirao je u travi, odeven u belu kariranu košulju i teget kratke pantalone, a dok mediji pišu kako je šestogodišnji princ od Velsa očigledno odeven u stilu njegovog tate – mnogi su primetili nešto drugo.

 


Naime, Lui nosi istu košulju koju je imao i na spornom portretu koji je objavljen na Dan majki u martu i koji je podigao mnogo prašine u javnosti jer ga je više novinskih agencija povuklo zbog "manipulacije". U pitanju je bele košulja s plavim i oker linijama koje formiraju karo šaru.

 


Na portretu koji je podeljen u martu i na kom smo videli Kejt Midlton okruženu njenom decom, Lui je nosio džemper preko košulje i tamne pantalone, dok je ovog puta pozirao samo u košulji i svetlijim pantalonicama kratkih nogavica.

Takođe, njemu i na novoj fotografiji nedostaje zubić za koji su fanovi kraljevske porodice i u martu primetili da mu je ispao. To je podstaklo spekulacije da je u pitanju fotografija nestala veštačkom inteligencijom, što ne iznenađuje kada se uzmu u obzir sve teorije zavere od početka zdravstvenih problema Kejt Midlton u januaru.

Iako to verovatno ne znači ništa jer Lui i njegov stariji brat princ Džordž često nose karirane košulje, ovaj konkretan model privukao je mnogo pažnje i komentara na društvenim mrežama. Tako neki spekulišu da je reč o prošlogodišnjem portretu jer je Lui i tada nosio belu kariranu košulju, ali zaboravljaju da je prošle godine ona imala samo plave linije.

 

Portret princa Luija povodom 5. rođendana
Portret princa Luija povodom 5. rođendanafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovog puta je on obukao model brenda Thomas Brown nazvan Camel Check Oliver Shirt, a njegova puna cena iznosi 60 evra, dok je trenutno na sniženju upola cene i svi veći brojevi su rasprodati nakon što je princ Lui pozirao u ovoj košuljici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker