praznično

Spektakl u domu Nataše Bekvalac: Pevačica priredila NEVIĐENO IZNENAĐENJE za decu - o ovome svi sanjaju

0

Njen dom je bio ispunjen radošću, srećom i nevericom 

NATAŠA BEKALAC SPEKTAKL U DOMU
NATAŠA BEKALAC SPEKTAKL U DOMU foto: Marina Lopičić

Dom pevačice Nataše Bekvalac bio je mesto prave dečije magije kada su na vrata njenog doma pokucali junaci iz crtanog filma koje deca obožavaju. Glavom i bradom se pojavio Grinč, a uz njega je stajala Patuljica.

 

Luksuzne maskote ušle su u njen stan, a deca preplavljena uzbuđenjem i nevericom nisu skidala osmeh s lica. Potom je usledila svojevrsna predstava u kojoj su uživali svi, a naročito najmlađi.

 

I dok su Grinč i Patuljica jurili decu po kući dok su se ona smejala, sve to su s velikom radišću posmarale Nataša i njena sestra koja je u naručju držala jedno dete.

 

 

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj. U jednom trenutku na vratima se pojavio i Deda Mraz koji je u rukama nosio pregršt poklona. Deca su vrištala od sreće i nisu mogla da sakriju oduševljenje. 

 

1 / 7 Foto: Instagram / natasabekvalac

 

Spektakularno iznenađenje definitivno je uspelo, deca su bila radosna, a Nataša i Kristina su uživale u prizoru sreće i radosti koja je bila na dečijim licima. 

 

Lepa Nata ovih dana često nastupa i sprema se za spektakularan doček Nove godine, ali to je nije sprečilo da sa svojim mališanima provede najlepše praznične trenutke, koji će im zauvek ostati u pamćenju. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bela mini novogodišnja jelka od vunice

 

makonda-tracker