(video)

Na posebnom mestu i u najlepšem društvu: Nataša Bekvalac pokazala kako uživa u nezaboravnim trenucima sa ćerkama

0

Nataša Bekvalac potražila je predah nakon napornog perioda na jednoj od najlepših srpskih planina, a fanovima je pokazala kako se provodi

Nataša Bekvalac na jednom nedavnom događaju u Beogradu
Nataša Bekvalac na jednom nedavnom događaju u Beogradufoto: F.S./ATAImages

Popularna pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da se, nakon što je vredno radila u poslednje vreme, odmori u najlepšem društvu, pa se s porodicom uputila na planinu.


Izbor je pao na Kopaonik, gde pevačica uživa u društvu ćerki Hane i Katje, a na društvenoj mreži Instagram pokazala je i kako one provode vreme na snegu.


Nataša je snimila sankanje sa Katjom, a pokazala je fanovima da nije odolela prilici, pa je i sama sela na sanke, a one su se izvrnule i mama i ćerka su, uz smeh, završile u snegu.

 

Pogledajte kako lepa Nata uživa na Kopaoniku.


Bekvačeva je, inače, nedavno ispričala da još uvek piše pisma Deda Mrazu.


I dalje verujem u Deda Mraza, mnogi su pokušali da mi sruše Sneška, ali nisu uspeli. Pisala sam pisma, i sada to rade Hana i Katja – rekla je ona u pretprazničnim danima za Blic.


Kako je otkrila njene ćerke su, takođe, imale želje za Deda Mraza, a mlađa se nadala – novim knjigama.

 

Nataša Bekvalac na Kopaoniku sa Katjom
Nataša Bekvalac na Kopaoniku sa Katjomfoto: Instagram / Bekvalceva

Ne mogu da otkrijem šta je Hana poželela, a Katja je poželela četiri knjige. Nismo je nagovarali, stvarno je to poželela, kaže sve drugo ima – ponosna je Nataša, koja je istakla da obožava sezonu praznika i porodičnu atmosferu.


Volim ovaj period godine, najlepši mi je, sve mi je vezano za kuću i porodicu i svi smo u nekim isčekivanjima, imamo nadu da će biti sve lepše – istakla je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Elegantno izdanje Nataše Bekvalac

 

makonda-tracker